Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Wyzwalanie migawki klawiaturą komputera

Mieszany widok

sparx
    Guest

Domyślnie Wyzwalanie migawki klawiaturą komputera

Witam i pozdrawiam wszystkich canonierów. Mój pierwszy mój temat dotyczy wyzawalania migawki za pomocą klawiatury, czy ktoś może wie jakiego trzeba użyć oprogramowania do takiego obsługiwania aparatu przez komputer - mój aparat to (IXUS 75) - widziałem to w Finlandii bo miałem tak robione zdjęcie do identifikatora.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sparx Zobacz posta
    Witam i pozdrawiam wszystkich canonierów. Mój pierwszy mój temat dotyczy wyzawalania migawki za pomocą klawiatury, czy ktoś może wie jakiego trzeba użyć oprogramowania do takiego obsługiwania aparatu przez komputer - mój aparat to (IXUS 75) - widziałem to w Finlandii bo miałem tak robione zdjęcie do identifikatora.
    Albo tego canoowskiego remote capture czy jakoś tak (nie wiem czy do ixusów jest) ale jak miałeś do identyfikatora robione to raczej był wykorzystany sterowik interfejsu TWAIN aparatu co pozwala przesłać obraz z aparatu bezpośrednio do aplikacji robiącej identyfikatory
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

bether
    Guest

Domyślnie

Jest taki fajny program PSRemote http://www.breezesys.com/downloads.htm , który potrafi nawet bracketing

Uprawnienia umieszczania postów