Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Power Shot S60 - awaria

Ruprecht61
    Guest

Domyślnie

Dzieki Ace ! Wyglada na to ze to to samo. I co ciekawe z wszystkich Canonow serii S, tylko S60 ma ten problem :sad:
    Jak przeczytalem w podanym przez ciebie linku ze wymieniaja za darmo matryce, lub daja nowy aparat, to natychmiast odebralem moj aparat mojemu 2-letniemu synkowi - bawil sie nim od paru dni bo bylem niemal pewien ze z aparatem juz koniec, a pytanie rzucilem na forum sam nie wiem czemu. A tu taka pozytywna niespodzianka
    Jeszcze raz wielkie dzieki !

Cytat Zamieszczone przez Ace Zobacz posta
    Znalazłam coś takiego- wprawdzie dotyczy innego modelu, ale problem wydaje mi się taki sam...

http://canon-board.info/showthread.php?t=29099

Są tam też inne mądre linki podane przez różnych użytkowników,
    pozdr.

Ruprecht61
    Guest

Domyślnie

Tak dla informacji: dalem aparat w Niemczech (Monachium) do zakladu naprawy aparatow, i wymienili mi za darmo matryce (niestety nie aparat, he, he). Oczywiscie chcieli naprawiac przy okazji i inne rzeczy (tyle ze odplatnie), ale sie nie zgodzilem. No i dosc dlugo czekalem - musialem co jakis czas dzwonic i ich poganiac.

grzesiek303
    Guest

Domyślnie

Witam!

Po pierwsze witam wszystkich forumowiczów :-D
    Szukałem na forum odpowiedzi na moje pytanie, ale nie znalazłem. Wyszukałem ten temat z podobnym problemem do mojego więc tutaj napisze. Nie ma chyba sensu zakładać nowego.

Otóż mam aparat Canon PowerShot S60. Pewnego dnia chciałem zrobić zdjęcia i spotkała mnie niemiła niespodzianka. Aparat robi zdjęcia, które są w całości różowe i z poziomymi pasami. Co ciekawe nie dzieje się tak podczas kręcenia filmików. Próbowałem zmieniać różne opcje w aparacie ale to nie pomogło. Formatowałem również kartę pamięci.
    Przeglądając forum znalazłem podobne problemy, lecz zdjęcia nie były całe różowe i z pasami, dlatego wydaje się, że to nie ten sam problem.

Nie wiem teraz czy da się to w jakiś sposób naprawić, a jeśli tak, to jaki byłby to orientacyjny koszt? Aparat nie jest już najnowszy, więc nie opłaca się w niego dużo inwestować.

Bardzo będę wdzięczny za jakieś informacje.
    Pozdrawiam.

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

W tym wątku masz rozwiązanie:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=63021

W skrócie : trzeba wysłać do serwisu na Żytnią na bezpłatną wymianę matrycy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów