Zobacz wyniki ankiety: Jakie logo życzysz sobie na kubku?

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 26 z 26 PierwszyPierwszy ... 16242526
Pokaż wyniki od 251 do 258 z 258

Wątek: Kubki forumowe by axk - zbieramy chętnych !

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A nie mozna tego dac jako jedno logo dookola ? Takie jak jest na forum ? i pod tym Nick ? Bo jak narazie to widze tylko projekty z dwoma logo canona i pod jednym jest nick, a pod drugim jest b.i

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

kieza- zaczyna sie robic burdel.. jesli moge cos zaproponowac- jest osobny watek w ktorym zbierasz zamowienia. Wrzuc tam wszystkie projekty ktore oferujesz, podaj TYLKO zdjecie/projekt kubka, krotkie info (pojemnosc, kolor..), cene i minimalna ilosc zamowienia. Mi osobiscie podobaja sie wszystkie kubki ale troche jest namieszane teraz..

Pozatym tez bylbym za tym, zeby jednak na nadruku adres forum pojawil sie w calosci, w jednej linijce. Moze w jednej linijce duzy napis "Canon" a pod spodem "canon-board.info"? Albo jakkolwiek inaczej, ale zeby adres forum byl w calosci.. my znamy adres, ale nie wierze, ze jak ktos zobaczy w jednej linijce "Canon" a w drugiej "Board.info" to sie domysli, ze chodzi tutaj o Canon-Board.info przeciez kubek ma byc reklama forum, a nie canona... czy nie? :P
    Tak poza ta jedna sprawa to dla mnie kubki sa super

PS
    Juz myslalem ze wiem ktory kubekchce, ale dodales nowy projekt.. i teraz chyba bede musial wiecej kubkow zamowic
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 27-08-2008 o 07:47
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Bywalec Awatar Tomek W.
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modzel Zobacz posta
    Moze w jednej linijce duzy napis "Canon" a pod spodem "canon-board.info"? ....przeciez kubek ma byc reklama forum, a nie canona...
    Tak poza ta jedna sprawa to dla mnie kubki sa super
    Dokladnie tak jak mowisz :-) Kieza zrob tak i bedzie to moim zdaniem koniec modzenia, zrob zestawienie kubkow i jedziemy z tym zamowieniem.

CANON

canon-board.info

Ostatnio edytowane przez Tomek W. ; 27-08-2008 o 08:42
    CANON 40D + EF 24-105L

Domyślnie

kurcze - wtrącając się do wątku myślałem że jest na finiszu i jest 70 rządnych kubka forumowiczów - którym zaproponuje tylko lepszą cenę i zamówienia pójdą lawinowo - byłem naiwny ;]
    ale ok - jutro wrzucę zdjęcia wszystkich dostępnych kubków z ceną i opisem i zaznaczonymi polami zadruku oraz zaprojektuje kilka różniastych projektów nadruku - mam nadzieję że szybko coś wybierzemy i damy rade puścic chociaż 36 szt.

aha, prosze nie proponowac nadruków w 2 kolorach - bo wtedy minimalka to 108 szt. a tyle to nie uzbieramy, i nadruk dookoła kubka - czasami fajnie to wygląda czasami wygląda nieelegancko - tutaj trzeba się dobrze zastanowic żeby lipy nie bylo - zrobie wizualke jak to się będzie zawijac to się porówna (bo jak to ma byc reklama to powinno byc łatwo czytelne - a przy zawijaniu to jest problem)

i ostatnie - wrzucę to wszystko do nowego wątku i tam spróbujmy coś wypracowac a tu już nie zaglądajmy bo się burdel zrobił
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Bywalec Awatar Tomek W.
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak powiesz ze umiesz robic wizki w 3dsmaxie to sie usmieje :-)...co dokubkow, zrob tak jak napisales, mysle ze pojda szybko zamowienia, mi sie dzis kubek zbil (zostalo juz tlyko 8 w kolekcji).

Ps. Co do tego jpg. co go umiescilem wyzej to chyba nie za bardzo zrozumiales. Tam sa 2 wersje na bialym tle odzielona kreska czarna a tlo czerwone oznacza kolor tego czerwonego kubka. Takze nie ma tam zadncyh 2 kolorw. Jest czerwony kubek z biala czcionka
    Ostatnio edytowane przez Tomek W. ; 27-08-2008 o 22:07
    CANON 40D + EF 24-105L

Domyślnie

z tymi dwoma kolorami to odpowiadałem na inny post - tylko nie mogę go teraz znaleźc - może go nie było śjakieś omamy wzrokowe - bo twój projekt dobrze zrozumiałem - jako dwie propozycje, a do wizualki corelek wystarczy - po co wytaczac ciężkie działa do małego wroga ;]
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Hmm, temat umarł?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Hmm, temat umarł?
    Tu coś się kręci ale też nie do końca zdecydowanie: http://canon-board.info/showthread.php?t=37721

Strona 26 z 26 PierwszyPierwszy ... 16242526

Uprawnienia umieszczania postów