A ja wolałbym czarny z czerwonym napisemczyli zgodze sie z opinia Tomka W.
Pełne logo forum CB.
Tylko logo Canon-a.
A ja wolałbym czarny z czerwonym napisemczyli zgodze sie z opinia Tomka W.
Jaki bedzie na taki sie zgodze :P Wazne zeby byl wyrazny napis CANON co by w uzytkownikach innych systemow w pracy wzbudzic zazdrosc i miec z czego pic kawe : D
lempl
z kubkiem mezzo jest problem bo ma bardzo małe pole nadruku
tomku
fakt - jako człowiek zupełnie bezkofeinowy - za to nałogowiec herbaty - nie przygotowałem czegoś dla kawoszy - dodam jedną pozycję do której będzie trzeba uzbierac 36 osób, jednak kilka twoich uwag nie może zostac ujętych, nie zmienię czcionki Board.info bo to logo (choc chętnie bym je zmienił - to na razie jest jakie jest), innym kolorem też tego nie pociągnę bo pisałem w specyfikacji - druk jednym kolorem, wie wiem - pomyślisze pewnie o rastrze - ale nie - przy druku bezpośredni trzeba drukowac pełna aplą, kolory główne Canona to nie czarny i czerwony tylko biały i czerwony, dodatkowo czerwony nadruk na czarnym kubku jest bardzo mało widoczny (na potwierdzenie słabe zdjęcie z komórki produkcji która akurat dzisiaj do nas dotarła -
kubek czarny już jest - także przedstawie w miarę tanią propozycję kubka czerwonego z białym nadrukiem aby dopełnic ofertę, i zróbmy tak że na nim się możemy powyżywac i pisac uwagi o zmianach a dwóch pierwszych już nie ruszamy tylko zapisujemy się na nie - jeśli ktoś chce
ewentualnie jeśli ktokolwiek byłby chętny samemu zrobic projekt i uzbierac na swoje dzieło przynajmniej 36 osób - to prześle wszystkie potrzebne do tego materiały i będę słuzył fachową pomocą, wyceną i realizacją - zapraszam do zabawy w designera (mi np chodzi po głowie projekt kubka nadrukowanego dokoła zdjęciami obiektywu - tak żeby pijąc hebratkę/kawę można było chwycic za ucho swojej ulubionej ELI
do całej reszty miłych forumowiczów zapisanych na liście 70 - jeśli są nadal zainteresowani - czekam na zamówienia w poście podanym przez vitez'a
Ostatnio edytowane przez kieza ; 26-08-2008 o 20:34
Pomysl z L'ka jest dobry :smile:
Ogolnie fajnie by cos takiego wygladalo tylko ze normalny z nadrukiem, bo pewnie takiego ksztaltu nie da sie wykonac albo bylo by to zbyt drogie
Może w takim razie zrobic ankietę i wybrać najpopularniejsze wzory? Ja dalej bym był za Mezzo, nawet w takim projekcie jak jest![]()
Patrzylem na ten mezzo projekt i wydaje mi sie taki troche "Teraz Polska" Ale jesli taki bedzie to ok. Moim zdaniem jest potrzebny temat z ankieta i kilkoma pozycjami, zeby ludzie wybrali sobie jeden, przy okazji bedzie policzone ile jakich![]()
Co do Twojej wypowiedzi Kieza to zgadzam sie, wiesz ja tam sobie marudze, ale wiem ze sa pewne ograniczenia :-). Przesylam ponizej zdjecie kubka z ktorego lubie pic kawke, to wlasnie czerń półmat. Zrobienie tej 3 alternatywy o ktorej pisales bedzie mysle udanym pomyslem.
pozdrawiam
T.
CANON 40D + EF 24-105L
wkładam 3 propozycję tutaj - aby ją wymaglowac i potem przenieśc do wątku gdzie sa zbierane zamówienia - choc troche pesymistycznie to widze - raczej będziemy obradowac do świąt niż coś puścimya lepiej by było zrobic cos taniego i juz pic kawke z niego i debatowac jak tu Elke wokól kubka obwinac
KUBEK TOMEK - 330ml, porcelit (szara glinka)
Nadruk w 1 kolorze (białym na czerwonym kubku - niestety nigdzie nie ma wersji kubka z czerwonym wnętrzem)
Cena: 24,28 zł (kubek - 5,62 zł; nadruk przy 36 szt. - 5,12 zł; przygotowalnia przy 36 szt. - 3,12 zł; personalizacja - 1,77 zł; opakowanie - 1,35 zł; wysyłka 7,3 zł (list polecony priorytetowy, gabaryt B, 500-1000g)
jakby się uzbierało 72 osoby to cena całości - 21,51 zł
kubeczek wypalany w piecu oczywiście - temp. 800 itd - lenie moga pchac go do zmywarki
aha, tomek - bardzo fajny kubek AUDI - tylko to już są drogie kubki i może byc ciężko taki przeforsowac - bo rzeczywiscie na macie ładnie się prezentuje czerwien
O, ten jest calkiem fajny pomimo ze nie lubie czerwonychBardzo mi sie podoba, ale moim zdaniem rozdzielenie Canon od Board.info nie jest dobrym pomyslem. Jakby jakis canonier zobaczyl w pracy taki kubek to raczej wchodzil by na Board.info zamiast na canon-board.info
No i czy napisy nie mogly by byc wieksze ?
które napisy większe ??
to może pełny adres stronki wrzucic - jako reklama forum, bo jak dam canon a pod nim board.info to tez moga na sam bi wchodzic a danie tego koło siebie ktoś już wcześniej negował że będzie za małe