Zobacz wyniki ankiety: Jakie logo życzysz sobie na kubku?

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 25 z 26 PierwszyPierwszy ... 1523242526 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 258

Wątek: Kubki forumowe by axk - zbieramy chętnych !

Coś już napisał
    Miasto
    Wawa - Krk - Jasło

Domyślnie

A ja wolałbym czarny z czerwonym napisem czyli zgodze sie z opinia Tomka W.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Jaki bedzie na taki sie zgodze :P Wazne zeby byl wyrazny napis CANON co by w uzytkownikach innych systemow w pracy wzbudzic zazdrosc i miec z czego pic kawe : D

Domyślnie

lempl
    z kubkiem mezzo jest problem bo ma bardzo małe pole nadruku

tomku
    fakt - jako człowiek zupełnie bezkofeinowy - za to nałogowiec herbaty - nie przygotowałem czegoś dla kawoszy - dodam jedną pozycję do której będzie trzeba uzbierac 36 osób, jednak kilka twoich uwag nie może zostac ujętych, nie zmienię czcionki Board.info bo to logo (choc chętnie bym je zmienił - to na razie jest jakie jest), innym kolorem też tego nie pociągnę bo pisałem w specyfikacji - druk jednym kolorem, wie wiem - pomyślisze pewnie o rastrze - ale nie - przy druku bezpośredni trzeba drukowac pełna aplą, kolory główne Canona to nie czarny i czerwony tylko biały i czerwony, dodatkowo czerwony nadruk na czarnym kubku jest bardzo mało widoczny (na potwierdzenie słabe zdjęcie z komórki produkcji która akurat dzisiaj do nas dotarła -
    kubek czarny już jest - także przedstawie w miarę tanią propozycję kubka czerwonego z białym nadrukiem aby dopełnic ofertę, i zróbmy tak że na nim się możemy powyżywac i pisac uwagi o zmianach a dwóch pierwszych już nie ruszamy tylko zapisujemy się na nie - jeśli ktoś chce

ewentualnie jeśli ktokolwiek byłby chętny samemu zrobic projekt i uzbierac na swoje dzieło przynajmniej 36 osób - to prześle wszystkie potrzebne do tego materiały i będę słuzył fachową pomocą, wyceną i realizacją - zapraszam do zabawy w designera (mi np chodzi po głowie projekt kubka nadrukowanego dokoła zdjęciami obiektywu - tak żeby pijąc hebratkę/kawę można było chwycic za ucho swojej ulubionej ELI

do całej reszty miłych forumowiczów zapisanych na liście 70 - jeśli są nadal zainteresowani - czekam na zamówienia w poście podanym przez vitez'a
    Ostatnio edytowane przez kieza ; 26-08-2008 o 20:34
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Pomysl z L'ka jest dobry :smile:

Ogolnie fajnie by cos takiego wygladalo tylko ze normalny z nadrukiem, bo pewnie takiego ksztaltu nie da sie wykonac albo bylo by to zbyt drogie

Uzależniony

Domyślnie

Może w takim razie zrobic ankietę i wybrać najpopularniejsze wzory? Ja dalej bym był za Mezzo, nawet w takim projekcie jak jest

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Patrzylem na ten mezzo projekt i wydaje mi sie taki troche "Teraz Polska" Ale jesli taki bedzie to ok. Moim zdaniem jest potrzebny temat z ankieta i kilkoma pozycjami, zeby ludzie wybrali sobie jeden, przy okazji bedzie policzone ile jakich

Bywalec Awatar Tomek W.
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co do Twojej wypowiedzi Kieza to zgadzam sie, wiesz ja tam sobie marudze, ale wiem ze sa pewne ograniczenia :-). Przesylam ponizej zdjecie kubka z ktorego lubie pic kawke, to wlasnie czerń półmat. Zrobienie tej 3 alternatywy o ktorej pisales bedzie mysle udanym pomyslem.
    pozdrawiam
    T.

CANON 40D + EF 24-105L

Domyślnie

wkładam 3 propozycję tutaj - aby ją wymaglowac i potem przenieśc do wątku gdzie sa zbierane zamówienia - choc troche pesymistycznie to widze - raczej będziemy obradowac do świąt niż coś puścimy a lepiej by było zrobic cos taniego i juz pic kawke z niego i debatowac jak tu Elke wokól kubka obwinac

KUBEK TOMEK - 330ml, porcelit (szara glinka)
    Nadruk w 1 kolorze (białym na czerwonym kubku - niestety nigdzie nie ma wersji kubka z czerwonym wnętrzem)
    Cena: 24,28 zł (kubek - 5,62 zł; nadruk przy 36 szt. - 5,12 zł; przygotowalnia przy 36 szt. - 3,12 zł; personalizacja - 1,77 zł; opakowanie - 1,35 zł; wysyłka 7,3 zł (list polecony priorytetowy, gabaryt B, 500-1000g)

jakby się uzbierało 72 osoby to cena całości - 21,51 zł

kubeczek wypalany w piecu oczywiście - temp. 800 itd - lenie moga pchac go do zmywarki

aha, tomek - bardzo fajny kubek AUDI - tylko to już są drogie kubki i może byc ciężko taki przeforsowac - bo rzeczywiscie na macie ładnie się prezentuje czerwien

ZEBRA FOTO TEAM

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

O, ten jest calkiem fajny pomimo ze nie lubie czerwonych Bardzo mi sie podoba, ale moim zdaniem rozdzielenie Canon od Board.info nie jest dobrym pomyslem. Jakby jakis canonier zobaczyl w pracy taki kubek to raczej wchodzil by na Board.info zamiast na canon-board.info No i czy napisy nie mogly by byc wieksze ?

Domyślnie

które napisy większe ??
    to może pełny adres stronki wrzucic - jako reklama forum, bo jak dam canon a pod nim board.info to tez moga na sam bi wchodzic a danie tego koło siebie ktoś już wcześniej negował że będzie za małe

ZEBRA FOTO TEAM

Strona 25 z 26 PierwszyPierwszy ... 1523242526 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów