Zobacz wyniki ankiety: Jakie logo życzysz sobie na kubku?
- Głosujących
- 32. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Pełne logo forum CB.
-
Tylko logo Canon-a.
-
lempl
z kubkiem mezzo jest problem bo ma bardzo małe pole nadruku
tomku
fakt - jako człowiek zupełnie bezkofeinowy - za to nałogowiec herbaty - nie przygotowałem czegoś dla kawoszy - dodam jedną pozycję do której będzie trzeba uzbierac 36 osób, jednak kilka twoich uwag nie może zostac ujętych, nie zmienię czcionki Board.info bo to logo (choc chętnie bym je zmienił - to na razie jest jakie jest), innym kolorem też tego nie pociągnę bo pisałem w specyfikacji - druk jednym kolorem, wie wiem - pomyślisze pewnie o rastrze - ale nie - przy druku bezpośredni trzeba drukowac pełna aplą, kolory główne Canona to nie czarny i czerwony tylko biały i czerwony, dodatkowo czerwony nadruk na czarnym kubku jest bardzo mało widoczny (na potwierdzenie słabe zdjęcie z komórki produkcji która akurat dzisiaj do nas dotarła -
kubek czarny już jest - także przedstawie w miarę tanią propozycję kubka czerwonego z białym nadrukiem aby dopełnic ofertę, i zróbmy tak że na nim się możemy powyżywac i pisac uwagi o zmianach a dwóch pierwszych już nie ruszamy tylko zapisujemy się na nie - jeśli ktoś chce
ewentualnie jeśli ktokolwiek byłby chętny samemu zrobic projekt i uzbierac na swoje dzieło przynajmniej 36 osób - to prześle wszystkie potrzebne do tego materiały i będę słuzył fachową pomocą, wyceną i realizacją - zapraszam do zabawy w designera (mi np chodzi po głowie projekt kubka nadrukowanego dokoła zdjęciami obiektywu - tak żeby pijąc hebratkę/kawę można było chwycic za ucho swojej ulubionej ELI 
do całej reszty miłych forumowiczów zapisanych na liście 70 - jeśli są nadal zainteresowani - czekam na zamówienia w poście podanym przez vitez'a
Ostatnio edytowane przez kieza ; 26-08-2008 o 20:34
EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2
ZEBRA FOTO TEAM
Uprawnienia umieszczania postów