Zobacz wyniki ankiety: Jakie logo życzysz sobie na kubku?
- Głosujących
- 32. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Pełne logo forum CB.
-
Tylko logo Canon-a.
-
Bywalec
Ja sie tez wypowiem, bo kubkiem jestem zainteresowany, a grafikiem od kilku ladnych lat :-) Czarny kubek z czerwonym napisem Canonowskim bylby najladniejszy, zreszta takie sa barwy CANONA. Co do wygladu, kubek designerski jak najbardziej tak, tylko ze dobrze by bylo zrobic alterntaywe do niego mniej "barokowa" a bardziej modernistyczna
. Pzezroczysty kubek nie jest kubkiem fajnym (nic w nim ladnego) choc moze i sobie byc w ofercie, to troche jak kubek Pani magister w aptece, sam pije w takim cherbate zielona :-).Jestem natomiast nalogowym kofeinowcem i wiem ze im kubek ciemniejszy tym lepiej zachowac pozorna czystosc, pomijajac aspekt estetyczny samego kubka, stad dobrze by bylo zrobci jakis 3 czarny (ciemniejszy i nieprzezroczysty). Po 2 dobrze by bylo gdyby ta czern byla takim polmatem, a nie pelnym polyskiem. Po 3 napis CANON powinien byc napisnay spora czcionka i to w 1 wersie a dopiero w 2 nazwa forum, tak jak to jest w wersji z czarnym designerskim kubkiem. Po 4 board-info powinno byc napisane z malych liter bo jak jest "Board-info" zaburza to tylko napis CANON i nie powinny byc pisane tym samym kolorem, jesli nazwa CANON jest wazniejsza (a jest) to bialy kolor jest ok, ale nazwa board.info powinna juz byc z domieszka czerni (czyli lekko szara) i to tyle
Ostatnio edytowane przez Tomek W. ; 26-08-2008 o 09:47
CANON 40D + EF 24-105L
Uprawnienia umieszczania postów