Pełne logo forum CB.
Tylko logo Canon-a.
Jeśli koszulki będą tak samo doskonałej jakości jak smyczki to może i się skuszę
a co do kubków... to może jazaczne skoro jest już cena i jest chętny do realizacji
KUBKI
poss 1 szt
razem 1 szt
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
studioad.pl - projektowanie stron internetowych
serwery www bez limitów
KUBKI
poss 1 szt
unicorn78 2 szt
razem 3 szt
KUBKI
poss 1 szt
unicorn78 2 szt
Stone 2 szt
razem 5 szt
Pozdrawiam wszystkich Canoniarzy
Stone
unicorn78 2 szt
Stone 2 szt
werek 3 szt
razem 8 szt
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
Szkoda, że nie miałeś jeszcze kubka w łapceno chyba że to była "dobra impreza" i trzeba się zastanowić nad kuflami zamiast kubków
![]()
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
studioad.pl - projektowanie stron internetowych
serwery www bez limitów
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Jeżeli chodzi o akcję forumowych kubków chciałbym nieco "naświetlić" temat i podać więcej szczegółów. Dzisiaj odbyłem drugą rozmowę z firmą która zajęła by się wykonaniem w/w gadżetów i ustaliliśmy szczegóły całego zamówienia.
Jeżeli chodzi o sam materiał czyli kubki, były by to kubki proste (przekrój walca), porcelanowe w kolorze białym. Dlaczego białym? Z jednej strony biały kolor byłby bardzo dobrym tłem dla logo CB oraz "danych ewidencyjnych" (podobnie jak to miało miejsce z ID) z drugiej strony jest to naturalny kolor porcelany i w związku z tym z kubków o takim kolorze najłatwiej usuwa się osad po kawie czy herbacie (najłatwiej taki kubek domyć). Informacji taką otrzymałem podczas rozmowy a bazowała ona na doświadczeniach firmy w kwestii produkcji i używalności kubków o kolorach innych niż biały. Jeżeli chodzi o wymiary kubka, byłby to tak jak zaznaczyłem kubek prosty (przekrój walca) o średnicy 83 mm. oraz pojemności ok. 280 ml.
Nadruk wykonany byłby techniką sitodruku utrwalanego termicznie (nie do usunięcia nawet w zmywarkach). Jeżeli chodzi o wielkość nadruku to kubek można pokryć nadrukami mieszczącymi się w polach 3 x 7 cm. W jednym takim polu mieściło by się logo CB (środek wysokości zewnętrznej powierzchni kubka), w drugim dane identyfikacyjne użytkownika przy czym drugie pole można by nanieść w miejscu dowolnym (ucho, strona wewnętrzna, dno).
Jeżeli chodzi o opakowanie to zostało by ono wykonane specjalnie "pod styl kubków". Opakowanie z grubej tektury (najprawdopodobniej falistej - do ustalenia ) z nadrukiem logo CB na zewnętrznej stronie. Jeżeli okazało by się iż większość zainteresowanych osób nie życzy sobie nadruku na pudełku, pomysł ten został by zmieniony. Oczywiście wewnątrz kubek byłby odpowiednio zabezpieczony (przekładki i wypełnienie) przed ewentualnym uszkodzeniem.
Jeżeli chodzi o koszty to dla jednego kubka wynoszą one 30 zł. (całościowy koszt wraz z kosztami opakowania oraz przesyłki). Jeżeli były by osoby zainteresowane większą ilością kubków to w odpowiednim czasie zamieszczę informację jak zmienia się cena wysyłki w zależności o od ilości zamawianych kubków. Wszystko rozchodzi się o wagę, ale ze wstępnych ustaleń wynikało by iż do 2 sztuk cena pozostawała by taka sama.
Jeżeli chodzi o próbę to oczywiście nie ma z takową problemu. Jedyny warunek - próba mogła by być wykonana dopiero po zebraniu "oficjalnych" zamówień oraz po uregulowaniu należności. Oczywiście jeżeli były sugestie co do zmiany projektu istniała by taka możliwość.
Jeżeli chodzi o wiarygodność mojej osoby to myślę iż z powodzeniem moglibyśmy zastosować metodę sprawdzoną w przypadku ostatniej tury smyczy i ID.
Ostatnio edytowane przez axk ; 23-05-2008 o 16:02
EOS + Speedlite
Uaktualnienie
KUBKI
poss 1 szt
unicorn78 2 szt
Stone 2 szt
werek 3 szt
KrzysK 1 szt
razem 9 szt
Rozmawialiśmy dzisiaj z axk i podjęliśmy decyzję o podziale wątków na dwa:
Jeden to: identyfikatory, smycze i koszulki by KrzysK
Drugi to: Kubki by axk
Z rozmowy z axk wynika, że kubki będą pierwsza klasa. Dostawcę ma sprawdzonego.
KUBKI
poss 1 szt
unicorn78 2 szt
Stone 2 szt
werek 3 szt
KrzysK 1 szt
schuvi 2 szt
razem 11 szt
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)