to prawda! Super wypas zdjęcia! Keep it shooting![]()
to prawda! Super wypas zdjęcia! Keep it shooting![]()
I niech teraz ktoś powie, że Warszawa nie zachwyca. Bardzo malowniecze przedstawienie. Gratulacje!
Warszawa nie zachwyca, o nie!
Ale te zdjęcia - owszem![]()
suuuuuuuuper
Warszawa ładne miejsce jest, w sumie. Może zza wyjątkiem paru miejsc, jak np. "skwer" od JPII do Marszałkowskiej, między Świętokrzyską a Jerozolimskimi. Jedyny ratunek to sprowadzenie tego wszystkiego do parteruNo ale mniejsza...
Zdjęcia przecudne są, niestety nie ponumerowane więc nie mogę*wyłonić moich ulubionych prac
Ps. Co mówisz wchodząc do tych wszystkich budynków, z których robisz zdjęcia? Mnie korci, żeby coś w tym stylu porobić, ale jakoś*nigdy nie miałem odwagi wejść gdzieś tam, zresztą, nawet jeślibym wszedł i tak nie wiedziałbym co mówić ;P
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
Sweet
Piękne zdjęcia.... jest się na czym wzorować i od kogo uczyć![]()
Apropo photoshopaKiedyś była ciemnia, dzisiaj mamy komputery... Osobiście gdy widzę chałę która bezlitośnie została potraktowana przez użytkownika cyfrowej ciemni bez umiaru, modę się do Boga by zabrał mu tego photoshopa
QSQS jak dla mnie jest mistrzemKażde zdjęcie, ma swój ład i skład...idealne naświetlenia w fotografii są podstawową rzeczą. Myśle też, że bez cyfrowej ciemni jaką jest ps nie da się zrobić podobnych zdjęć.
QSQS gratuluje pracy, od dłuższego czasu obserwuje na digarcie i wciąż oczekuje na następne.
Powoli się wyprzedaję...aktualnie tylko 5d MKII | 24-105 f4,0 |
Nic tylko pogratulowac - swietna robota!
Ps. na 3 focie widac delikatnie laczenie, ale to szczegol![]()
Ps2. moze ktos poda jakies linki do sensownych tutoriali jak robic HDR ( moga byc w ang. wersji)