4. z drugiej serii jak w "wojnie światów"
foty super
4. z drugiej serii jak w "wojnie światów"
foty super
dzięki za zmniejszenie i linki do większych wersji. Początkuje tu i sorka za nieład.
Ja chciałem napisać ... , hmm co ja chciałem napisać. Normalnie mnie zatkało. REWELACJA jak dla mnie pod każdym względem. Nie chcę zanudzać tu wszystkich więc jak mogę prosić to na priv nieco więcej o metodzie powstania tych zdjęć zarówno w aparacie jak i później w PS.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
początki na 300D potem 350D potem pożyczony 5D ostatnio pożyczony Mark II.
Co do PS'a zbyt dużo by opowiadać za każdym razem inaczej dotąd aż bedzie nieźle. Kilka zdjęć zrobiłem które mi się podobaja i nie pamiętam już co z nimi robiłem w Psie, żałuję
.
przed chwilą wrzuciłem do sieci, właśnie skończyłem składać:
poniżej więcej detalu:
http://www.digart.pl/zoom/1947322/Me...sh_lights.html
Świetne, właśnie przeglądałem Twoje portfolio na digarcie - REWELACJA, pisałeś pod jednym zdjęciem "test nowego statywu", zdradził byś tajemnicę jaki to masz statyw skoro jest tak stabilny? Zapewne masz pod tym względem spore wymagania.
Pod kilkoma innymi zdjęciami był opis że zdjęcia z ręki na wysokich ISO, ciekaw jestem jak wysokie było to ISO?
Zastanawia mnie również jakiego pomiaru światła używasz robiąc te nocne zdjęcia i z jakim bracketingiem.
Pozdrawiam, za udzielenie informacji będę bardzo wdzięczny.
Brawo!
Manfrotto 055X PROB + Manfrotto 410.
ISO 1600 było w Ds M II, Braketing róznie w zależnosci od sytuacji, niedługo braketing ISO a nie czasu, żeby utrzymać płynności świateł.
Dzięki za informację. Świetnie ogląda się Twoje zdjęcia, po obejrzeniu Twojego portfolio z niecierpliwością czekam na więcej. Nigdy nie byłem zwolennikiem architektury, owszem nocą wszystko ma swój urok ale te zdjęcia są niesamowite. Zawsze kita uważałem za obiektyw który trzeba w pierwszej kolejności zmienić (nie chcę tu pisać że wywalić do kosza), a tu proszę zdjęcia z 300D, 350D + Kit.
Respect![]()
Pisałem na digarcie, początki miałem na 350D a potem już pożyczałem pełne klatki, więc spokojnie. KIT potrafi dużo ale cudów nie czyni.
5DMII, 16-35 II, 70-200 4 IS,
www.qsqs.digart.pl