Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Digimate III+ - problem

Mieszany widok

Domyślnie

hehehe, a mówiłem kopiuj partiami wyłączanie urządzenia odbywa się po kilku minutach braku aktywności użytkownika na urządzeniu - czyli w tym wypadku przechodzenia pomiędzy katalogami. Jak byś podzielił sobie na partie po 5 katalogów to uzyskał byś to samo
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poss Zobacz posta
    hehehe, a mówiłem kopiuj partiami wyłączanie urządzenia odbywa się po kilku minutach braku aktywności użytkownika na urządzeniu - czyli w tym wypadku przechodzenia pomiędzy katalogami. Jak byś podzielił sobie na partie po 5 katalogów to uzyskał byś to samo
    Niestety poss, próbowałem. Kopiowałem do folderu utworzonego na HDD pliki z folderu z DM III+. Na jedną turę zaznaczałem 100 plików i potrafiło skopiować 4-7 plików i pojawiał się ten komunikat. Za innym razem kopiowało 45 plików i dopiero się pojawiał, nie było reguły.
    Po drugie kopiuj 12GB zdjęć z podróży po 100szt. :/ Odechciało by mi się ich robić ...
    Nic mnie nie kosztuje odłączenie z tyłu drukarki i podłączenia DM III+ na krótką chwilę
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uprawnienia umieszczania postów