Strona e-cyfrowe.pl niestety nie działa. U mnie tez niepoprawnie się wyświetla i nie ładuje się.
Strona e-cyfrowe.pl niestety nie działa. U mnie tez niepoprawnie się wyświetla i nie ładuje się.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
wina strony bo baza im siada
http://allegro.pl/search.php?string=...4483&country=1
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
jaki jest sens kupowania kontrolera sata/ide pod usb? przecież to samo masz w digimate.
Jeśli chcesz wiedzieć czy to wina digimate'a podłącz dysk pod taśmę sata/ide w komputerze bezpośrednio - jeśli odczyta poprawnie to wina diga, jeśli nie - to wina dysku
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
studioad.pl - projektowanie stron internetowych
serwery www bez limitów
Użytkownik forum CB podsunął mi wysyłając prywatną wiadomość rozwiązanie mojego problemu - sprawdziłem - rewelacja - działaNie straciłem ani jednego pliku
Przyczyna:
Zamieszczone przez KrzychK
Rozwiązanie problemu:
Odniosę się do pierwszego mojego posta w tym temacie. Jak można było z niego wywnioskować przez jakiś czas było OK, i nagle zaczął ten komunikat się pojawiać. Wyjaśniam , ponieważ jak KrzychK napisał jak rozwiązać ten problem przypomniało mi się, że 7 miesiący temu zmieniłem "bebechy" komputera i widocznie przy nowej płycie głównej i innych podzespołach po formacie dysku, defaultowo zaznaczono ponownie tę opcje.
Z mojej strony serdeczne podziękowanie dla KrzychK - który uratował mnóstwo moich zdjęć i odwiódł od sprzedaży bądź co bądź DM III+ i zakupu kilku kart pamięci.
Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 24-05-2008 o 16:27
hehehe, a mówiłem kopiuj partiamiwyłączanie urządzenia odbywa się po kilku minutach braku aktywności użytkownika na urządzeniu - czyli w tym wypadku przechodzenia pomiędzy katalogami. Jak byś podzielił sobie na partie po 5 katalogów to uzyskał byś to samo
![]()
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
serwery www bez limitów
Niestety poss, próbowałem. Kopiowałem do folderu utworzonego na HDD pliki z folderu z DM III+. Na jedną turę zaznaczałem 100 plików i potrafiło skopiować 4-7 plików i pojawiał się ten komunikat. Za innym razem kopiowało 45 plików i dopiero się pojawiał, nie było reguły.
Po drugie kopiuj 12GB zdjęć z podróży po 100szt. :/ Odechciało by mi się ich robić ...
Nic mnie nie kosztuje odłączenie z tyłu drukarki i podłączenia DM III+ na krótką chwilę![]()
jasne że takpoprostu nie wiedziałem że jest taka opcja w ustawieniach i że można ją wyłączyć, natomiast miałem taki sam zamysł co do przyczyn wywalania się kopiowania
![]()
serwery www bez limitów