tylko, że zakres 16-35 pokrywam stałkami a chciałbym mieć szerokiego zooma.
tylko, że zakres 16-35 pokrywam stałkami a chciałbym mieć szerokiego zooma.
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
2. 5D 12mm 1/200 11
Możesz zdradzić gdzie można znaleźć tą plażę? Jest ona dostępna?
odpowiadajac na pytanie:
http://www.trekearth.com/gallery/Eur...hos/Zakynthos/
Czy ktoś w Krakowie pozwoli obejrzeć to szkło? Szukam czegoś pod cyfrę i analoga jednocześnie. Chciałbym podpiąć to szkło i strzelić parę fotek.
W czwartek jestem w Warszawie, więc może także tam.
Pozdrawiam
Marek
-----------
canon user
ja mam... i bywam w Krakowie
gg: 5757
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Kupilem na Amazonie za 610 $ (wysylka gratis na terenie US) .... Nie testowalem bo nie mialem mozliwosci... ale cena 1300 zl (w przeliczeniu z $) a cena 2900 w PL bardzo mnie skusila na zakup tej sigmy na wlasnosc. Co do egzemplarza - nie widze zebym mial z nia jakies problemy.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Może nie to do czego zostało stwożne to szkło ale z powodzeniem używałem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Może nie to do czego zostało stworzone to szkło ale z powodzeniem używałem z 350D
12mm f=14 1/80s
12mm f 5,6 1/125s
A tu bardziej klasyczne wykorzystanie.
15mm +polar
Tu też polar i 15mm
A tu znów panoramowanko
Szkło ma jedną genialną sprawę nie beczkuje na cropie w ogóle. Na 1Ds też nie zauważyłem. A robiłem ciasne wnętrza schronów.
Ostatnio edytowane przez Wojciech O. ; 15-12-2008 o 23:11 Powód: Automerged Doublepost