Naprawdę kiepska wymówka.
Każdy kto odwiedza forum widzi gdzie są nowe posty napisane i jak interesuje się tematem to zajrzy - nie należy tylko "bo mi zależy na czasie" zakładać nowego wątku. Bo później ktoś będzie szukał takich informacji jak ty i zamiast jednego wątku znajdzie ich sto... właśnie dzięki takim leniwcom/"pośpiesznym" jak ty.
I właśnie dlatego tego typu zachowanie jest surowo zabronione. Nie "nie bo nie" a "zadbajmy razem o wspólną, merytoryczną zawartość forum" zamiast śmiecić setkami egoistycznie założonych nowych wątków "mnie wolno bo mi się śpieszy".
Druga rzecz - jak ci się śpieszy to poszukaj informacji sam albo w szybszy sposób niż na forum. Na forum to często bywa normą że czeka się kilka(naście) godzin a nawet dni na odpowiedź bo akurat jest tylko kilka osób co mają w danym temacie doświadczenie i akurat te osoby rzadko zaglądają. Podczas gdy własne poszukiwania zajęłyby ci godzinkę, dwie a nie kilka(naście) godz/dni. O tym również pomyśl zamiast próbować wymuszać szybką odpowiedź "bo mi się śpieszy" . Forum to nie infolinia ani chat... nie mamy tu dyżurnych odpowiadaczy dla tych, którym się śpieszy.