Kit. No i co z tego?
Kit. No i co z tego?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
To z tego, że myślałem, że profesjonaliści używają choć odrobinę lepszych obiektywów.
Też mnie to dziwiło, bo walił dzieciakom po oczach strasznie. Mam nadzieję, że niedługo dorwę się do tych fotek i okaże się jakie efekty z tego wyszły
Właśnie dlatego pytałem o ten obiektyw (domyślając się, że to kit), ponieważ sam myślałem nad zajęciem się fotografią komunijno-ślubną jako dodatek do skromnej pensji. Myślałem jednak, że oprócz umiejętności potrzebny jest dobry (niekoniecznie najdroższy, ale jednak z wyższej półki) sprzęt.
Co mnie najbardziej rozśmieszyło (może się nie znam i ktoś mnie oświeci), koleś łaził między ławkami i przez środek kościoła z wieeelką torbą przerzuconą przez ramię. Jakby nie mógł jej położyć sobie gdzieś z boku. Dodam, że w wydzielonej strefie po której chodził były tylko dzieciaki i ksiądz, więc ryzyko, że ktoś mu tą torbę buchnie było znikome![]()
Regulamin pkt 8.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Wiesz, komunia to jednak nie dynamiczny koncert czy mecz, tutaj nie trzeba od razu zmieniać obiektywu, tylko spokojnie podejść do torby i stojąc z boku go zmienić. Mi absolutnie nie żal człowieka, niech by się bał, że mu sprzęt skradną, niechby się bał, że nie zdąży przejść tych 3-5 metrów by zmienić obiektyw. Ale wyglądał po prostu komicznie - chyba, że chodziło mu by wyglądać jak "profi"
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zgadywałeś więc się nie liczy
A ja mam tylko Canona 1200/5.6 L, którego mogę dać w nagrodę, bo leży w sejfie i się kurzy. Więc jeśli masz jakąś pół-ciężarówkę, to możesz wpaść i odebrać go jako nagrodę![]()
Ostatnio edytowane przez djcargo ; 19-05-2008 o 22:09 Powód: Automerged Doublepost
Regulamin pkt 8.