Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Pomóżcie rozpoznać aparat

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Też strzelam, że KIT. A co do lampy to jednak każdy "Profi' jakiego wiedziałem na komuniach w jakiś sposób zmiekczał światlo, chociażby przez odchylenie glowicy i wysuniecie białego odbłyśniczka.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ale macie problemy, nie pierwszy to i nie ostatni fotograf zawodowy, który wali seriami tanim sprzętem. Cena niska, klient dostaje 1783 fotki na CD oraz 100 odbitek 9x13 i wszyscy są zadowoleni :-)
    Jeden za ciężkie pieniądze ściągnie sobie 5 analogowych płyt z unikatowymi wykonaniami symfonii Beethovena a inny za 4 razy mniejsze pieniądze 68 kompaktów z Disco Polo i żeby było śmieszniej obaj będą zadowoleni z tego na co wydali swoje pieniądze ;-)

P.S. Pomijając przy tym że świadomie użytym KIT-em da się zrobić przyzwoite zdjęcia nawet w kościele... ale to temat na osobną dyskusję, tym bardziej że sposób użycia lampy wskazuje na to że fotograf istotnie szedł po najmniejszej linii oporu :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djcargo Zobacz posta

Zgadywałeś więc się nie liczy

A ja mam tylko Canona 1200/5.6 L, którego mogę dać w nagrodę, bo leży w sejfie i się kurzy. Więc jeśli masz jakąś pół-ciężarówkę, to możesz wpaść i odebrać go jako nagrodę
    ooo canon 1200 5.6L hmm.. to chyba nie chce, moja wbudowana lampa blyskowa bedzie sie kiepsko synchronizowala, bede mial niedoswietlone zdjecia :P
    Moja CaroLina

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów