Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Pomóżcie rozpoznać aparat

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yenox Zobacz posta
    'szkło' to na 100% kit 18-55, 28-105 nie ma takiego pierścienia zmiany ogniskowej
    takiego?

http://allegro.pl/item367434189_cano...lko_instr.html

nie no, nie udowadniaj mi, ze jestem wielbladem :-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez djcargo Zobacz posta
    Ale wyglądał po prostu komicznie - chyba, że chodziło mu by wyglądać jak "profi"
    czegos tu nie rozumiem?

to byl konkurs na mistera powiatu czy imprezka do obfocenia? bo jesli to drugie, to on tam nie od wygladania byl, tylko od robienia zdjec. i jak chcesz go oceniac, to rob to na podstawie jego zdjec

pachnie mi to glupawymi zapedami onanistycznymi. az sobie przypominam historie z Polski, gdzie przy bieganiu po miescie z aparatem zdarzylo mi sie napotykac mlodych sympatykow, ktorzy widzac, badz co badz, wypasniej wygladajaca puszke podchodzili "nawiazac kontakt". no wiec padalo to niesmiertelne pytanie: "co to za aparat", gdzie mlodzi onanisci juz ostrzyli sobie zeby na tech-talk, zupelnie w * majac, ze ja probuje zdjecia robic i ze potrzebuje do tego spokoju a nie trucia tylka.

no to robilem mine kretyna i odpowiadalem: "nie wiem. jakis Canon. wujek mi dal". w 9 na 10 przypadkow mlodzi adepci onanizmu sprzetowego spuszczali kopare na ziemie a potem zbulwerwowani opuszczali miejsce zdarzenia uznajac mnie, dzieki bogu, za idiote

oceniaj fotografa po zdjeciach, nie po tym co w torbie nosi
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 19-05-2008 o 22:17 Powód: Automerged Doublepost
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów