Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: 1D mark III - zdiagnozowany ff/bf

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

ja używam 1.2.5 i jest wszystko ok (tyle, że mam z dobrej serii). Na żadnym z 7 szkieł nawet MicroAdjustmentu nie muszę używać....a stary soft to chyba tylko gdzieś na nieoficjalnych stronach w necie trzeba szukać, bo Canon archiwum nie prowadzi...
    Z kolei jeżeli chodzi o serwis Canon-a, to wydaje mi się, że na Żytniej powinni Ci naprawić wadę AF bezpłatnie, gdyż to znana seria z wadą. ale czy to pomoże to nie mam pojęcia.
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chrislab Zobacz posta
    Z kolei jeżeli chodzi o serwis Canon-a, to wydaje mi się, że na Żytniej powinni Ci naprawić wadę AF bezpłatnie, gdyż to znana seria z wadą. ale czy to pomoże to nie mam pojęcia.
    wada dotyczyla pracy w servo, nigdy one shot,
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Od kilku dni jestem "szczęśliwym" posiadaczem Marka III. Kupiłem używany z przebiegiem 80k. Przed zakupem aparat sprawdzał MacGyver i nie miał zastrzeżeń. Ja do sprawdzenia przedz zakupem wziąłem 135/2L i było ok. Szok przeżyłem po powrocie do domu i podpięciu innych szkieł.
    to nie wyglada na wade ukladu AF i regulacji ale cos chyba z lustrem jest nie tak
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 03-05-2010 o 19:07 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów