Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Wątek: 1D mark III - zdiagnozowany ff/bf

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ufff ;-)
    Nie dawała mi spokoju ta Twoja jedynka. W sumie, gdyby dłużej ją facet sprzedawał i jeszcze kilka osób ją przepstrykało to AF padł by jeszcze u niego :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Aparat wrócił z Żytniej. Jest OK na pierwszy rzut oka. Powiedzcie mi jak jest z LCD w Marku III? Jest on miarodajny jakościowo tak jak w 50D czy 7D, czy jak w 40D - nadaje się tylko do odczytu histogramu. Chodzi mi o kolory i ostrość. Muszę jeszcze tylko ocierpiedolić sprzedawcę Deklarował przebieg max 80000, a tymczasem jest 140000 Ale nic to... 300000 klapnięć gwarancji jest A w moim przypadku na dwa body to jakieś 6 lat pracy :-D

Domyślnie

niestety telewizor w 1d(s)III to delikatnie mowiac nieporozumienie.....zdecydowanie lepiej niz w II ale....od biedy da sie zobaczyc jak zdjecie wyglada ale na wiele bym nie liczyl

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Muszę jeszcze tylko ocierpiedolić sprzedawcę Deklarował przebieg max 80000, a tymczasem jest 140000
    Kupieś aparat od Conrado5?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Powiedzcie mi jak jest z LCD w Marku III? Jest on miarodajny jakościowo tak jak w 50D czy 7D, czy jak w 40D - nadaje się tylko do odczytu histogramu. Chodzi mi o kolory i ostrość.
    to chyba kwestia tego co się oczekuje i przyzwyczajenia bo jak dla mnie jest idealnie, i kolory i ostrosc oceniam bardzo latwo i wiem od razu czego moge sie spodziewac, jednak trzeba pamietac ze rozne partie aparatow moga miec nieco rozny ekran LCD

jedynie praca w sloncu pozostawia wiele do zyczenia, nic na ekranie nie widac
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Conik Zobacz posta
    niestety telewizor w 1d(s)III to delikatnie mowiac nieporozumienie.....zdecydowanie lepiej niz w II ale....od biedy da sie zobaczyc jak zdjecie wyglada ale na wiele bym nie liczyl
    Moze masz jakies wadliwe egzemplarze, bo wg mnie w porownaniu do innych body, ktore posiadalem ten w 1 Ds Mark III jest bardzo przyzwoity

Domyślnie

w porownaniu do jakich innych?

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Chyba do 20D, 5D1 czy 1d2

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kupieś aparat od Conrado5?
    Nie kupowałem przez forum tylko przez Alledrogo. Użytkownik Wilums, aukcja http://www.allegro.pl/item1011608756..._iii_body.html

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów