Ufff ;-)
Nie dawała mi spokoju ta Twoja jedynka. W sumie, gdyby dłużej ją facet sprzedawał i jeszcze kilka osób ją przepstrykało to AF padł by jeszcze u niego :-)
Ufff ;-)
Nie dawała mi spokoju ta Twoja jedynka. W sumie, gdyby dłużej ją facet sprzedawał i jeszcze kilka osób ją przepstrykało to AF padł by jeszcze u niego :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Aparat wrócił z Żytniej. Jest OK na pierwszy rzut oka. Powiedzcie mi jak jest z LCD w Marku III? Jest on miarodajny jakościowo tak jak w 50D czy 7D, czy jak w 40D - nadaje się tylko do odczytu histogramu. Chodzi mi o kolory i ostrość. Muszę jeszcze tylko ocierpiedolić sprzedawcęDeklarował przebieg max 80000, a tymczasem jest 140000
Ale nic to... 300000 klapnięć gwarancji jest
A w moim przypadku na dwa body to jakieś 6 lat pracy :-D
niestety telewizor w 1d(s)III to delikatnie mowiac nieporozumienie.....zdecydowanie lepiej niz w II ale....od biedy da sie zobaczyc jak zdjecie wyglada ale na wiele bym nie liczyl![]()
to chyba kwestia tego co się oczekuje i przyzwyczajenia bo jak dla mnie jest idealnie, i kolory i ostrosc oceniam bardzo latwo i wiem od razu czego moge sie spodziewac, jednak trzeba pamietac ze rozne partie aparatow moga miec nieco rozny ekran LCD
jedynie praca w sloncu pozostawia wiele do zyczenia, nic na ekranie nie widac
Nie kupowałem przez forum tylko przez Alledrogo. Użytkownik Wilums, aukcja http://www.allegro.pl/item1011608756..._iii_body.html