kurde - to nie jest tak że wystarczy kupić aparat i robi się już wtedy od razu zdjęcia? i że im lepszy aparat tym lepsze zdjęcia?
kurde - to nie jest tak że wystarczy kupić aparat i robi się już wtedy od razu zdjęcia? i że im lepszy aparat tym lepsze zdjęcia?
Witaj. Szczerze mówiąc wyrwał bym od Ciebie każdy grosz, który zapłaciłem za foto. Jak dla mnie totalna tandeta.
Ty byś wyrwał a oni nie wyrywają, a nawetj jeśli by chcieli to by nie mieli co bo to calkowicie polegąło na nauceSzczerze mówiąc wyrwał bym od Ciebie każdy grosz, który zapłaciłem za foto. Jak dla mnie totalna tandeta.i zostało zrobione za darmo, a że dostałem w podzięce butelke wódki i wina to już ich gest:P
No ale żebym widział czego się wystrzegać w fotografi ślubnej to napiszcie co jeszcze najbardziej was drażni w tej dziedzinie, prócz sklejanek i eksponowania przedmiotów/osób poprzez szare tło i ręczne rozmywanie tła? bo chyba wszsytkie zdjęcia nie są do ****, gdyż wydaje mi się że pare udało mi się zrobić przyzwoitych.
Myślałem nad założeniem nowego wątku, tylko nie wiem bardzo gdzie na temat kiczu i tandety w fotografii ślubnej, więc póki co odbywa się to tutaj.
Pozdrawiam i dzięki za prawie całkowite wyperswadowanie mi paru rzeczy z głowyale na mej stronie póki co i tak to zostanie gdyż nic innego nie mam:/
Tak pare zdjęć jest przyzwoitych. Natomiast jak dla mnie brakuje np. naturalnego koloru skóry co sprawia że otrzymałeś taką a nie inną kompozycje. Po za tym brawa za odwagę bo ja osobiście zrobiłem gorsze zdjęcia których na pewno nie pokaże.
Ludzie listy noszą...