Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: [jockerek] Mój pierwszy ślub, szczere opinie proszę i porady:)

Mieszany widok

jockerek
    Guest

Domyślnie [jockerek] Mój pierwszy ślub, szczere opinie proszę i porady:)

http://rafaello.carbonmade.com/

Dzięki za odwiedziny

jockerek
    Guest

Domyślnie [jockerek] MÓJ PIERWSZY ŚLUB - mile widziane jakiekolwiek opinie i porady

Witam

W zeszły weekend zdarzyło mi się pstrynąć ślub i chciałbym zapytać czy wmiarę to wygląda i na co jeszcze ewentualnie mógłbym zwrócić uwagę.
    http://rafaello.carbonmade.com
    Są tam do obejrzenia składanki ze zdjęć, aby było można szybciej się zapoznać z tym so oferuję, lecz pojedynczo również jest możliwość przejrzenia pod podanym tam linkiem.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odwiedziny

Rafał

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Jak dla mnie zalatuje tandeta....te dwu kolorowe zdjecia itd....Mi sie nie podoba ale to tylko moje zdanie

Pozdro

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Też nie jestem zwolennikiem tego typu akrobacji. Ale jeśli młodym sie podoba...
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

jockerek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Też nie jestem zwolennikiem tego typu akrobacji. Ale jeśli młodym sie podoba...
    tak się składa, że wszsycy są zadowoleni więc mogę powiedzieć że się sprawdziłem jako fotograf ślubny, jak dotąd darmowy ale od czegoś trzeba zacząć.

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jockerek Zobacz posta
    tak się składa, że wszsycy są zadowoleni więc mogę powiedzieć że się sprawdziłem jako fotograf ślubny, jak dotąd darmowy ale od czegoś trzeba zacząć.
    Nie mam nic do Ciebie, ale (z własnego doświadczenia) po foceniu jednej ceremonii byłbym daleki od nazwania się fotografem ślubnym. Podejrzewam, że nadal nie zasługuję na takie miano. Tak jak napisał FOTOGRAF, młodym się wiele podoba, bo ma to dla nich emocjonalny związek. Chociaż mogę się mylić, być może jesteś zadowolony z każdego zdjęcia? Być może powstałe fotografie są odzwierciedleniem tego, co sobie wcześniej obmyśliłeś? Jeśli tak, to naprawdę gratuluję Po pierwszym ślubie byłem daleki od stwierdzenia, że wszystko poszło po mojej myśli, że niczego nie zapomniałem i że ujęcia mnie satysfakcjonują. I nie chcę powiedzieć, że Twoje zdjęcia są złe, część ma potencjał, ale...

To było po pierwsze, teraz po drugie - obróbka. W dzisiejszych czasach, to prawie tak istotne jak zrobienie zdjęcia. Sorry, ale te kolorowe postacie na czarno-białym tle wyglądają jak wklejone w paincie. O wieeele lepszy byłby ich odbiór, gdyby były albo czarno-białe, albo kolorowe.

A tak na podsumowanie tego wypracowanka, pochyl wspólnie ze mną głowę przed osobami takimi jak Kalina czy iczek, porównaj to do swoich zdjęć i wyciągnij wnioski. Ja tak robię....
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Ja nie wątpię. Rynek ślubny jest szeeeeeroki i każdy rodzaj fotografii ślubnej przyjmie

Prawda jest taka że dla młodych każde zdjęcie NA KTÓRYM SĄ jest przeważnie dobre. Pytanie czy fotograf spocznie na laurach czy nie. Tu rozwidla się ścieżka kariery. W jedną stronę idzie się do sukcesu. W drugą do tandeciarstwa.

Wybierz właściwą.

Witamy wśród fotografów ślubnych
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

[jockerek] Mój pierwszy ślub, szczere opinie proszę i poradyto twoja prosba w tytule,

a potem:

myślę, że zbędne ci opinie i porady...

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Wyjąłeś mi to z ust

Generalnie zdjęcia złe nie są, na forum już roztrząsaliśmy o wiele większe tandeciarstwo
    Panowie, moim zdaniem - jeśli młodym przypasowały - to jak na pierwsze zdjęcia, bez wyrobionego własnego stylu - wydaje mi się, że mogą być. Proponuję jednak więęęęcej pokory, a nie nerwowe reagowanie na krytykę.
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Też tam myślę

Zdjęcia i składanki zwyczajnie kiczowate.

Co niby mają symbolizować kolorowe postacie na cz-b tle ?

Wygląda to tak moim zdaniem ... para młoda taka fajna, szczęśliwa, kolorowa a dookoła ten zły szary świat ... super optymistyczna fota z wyjątkowo optymistycznym przesłaniem.
    Straszniejszą widziałem tylko u Ripka ale dał się przekonać i szybko skasował

Ogólnie autorze tego wątku masz szczęście że komukolwiek to się podobało.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów