Żartowniś z CiebieZamieszczone przez Kubaman
![]()
Nawiasem mówiąc to było miłe dla mnie zaskoczenie - nie taki ten 10D najgorszy :-D przy 1600 ISO i pełnej dziurze.
Żartowniś z CiebieZamieszczone przez Kubaman
![]()
Nawiasem mówiąc to było miłe dla mnie zaskoczenie - nie taki ten 10D najgorszy :-D przy 1600 ISO i pełnej dziurze.
75mm?, blisko byles... :-), a jakie szklo?
W tym zakresie mam tylko Tamrona 28-75 f/2.8Zamieszczone przez Jac
![]()
Potwierdzam, że optycznie jest bardzo dobry, ale mechanicznie to rozpaczKażdorazowo, kiedy zakładam nań osłonę przeciwsłoneczną, to mam wrażenie, że wyrwę mu mocowanie tejże wraz z przednią soczewką
![]()
a to dlatego mi go polecales zamiast 24-70... ze jak mi sie zepsuje to powiem ci ile naprawa kosztuje ;-)
super fotka, koncert bez przerw?, bo muzyka głośniejsza.... taeraz za kazdym razem jak zobacze jakies twoje zdjecia z koncertu to jedno bede mial w pamieci :-)
Studiuje biologię :grin: Ważka na mur beton... żelbeton. [...]
czacha: lol
zamiast napisac posta wyedtyowal ci go - sorry![]()
![]()
![]()
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
Zapamiętałeś?Zamieszczone przez Jac
![]()
W czerwcu wybieram się na Tomasza StańkęW sierpniu Namysłowski i inni. Jest co robić - szczęśliwie żadni ochroniarze się nie czepiają, jak słyszę, ma to miejsce w Wawie...
Pewnie, do konca zycia bede pamietal :-) ale spoko! :-) Ty masz chody na górze, tej najwyższej najwyrażniej.Zamieszczone przez Jurek Plieth
biedne chłopaki i inniW czerwcu wybieram się na Tomasza Stańkę W sierpniu Namysłowski i inni.![]()
Jurek, a czy to jest powtarzalne na innych zdjęciach? Bo jeśli nie to mogą być.. kropelki z ust muzykaNie wiem jak w to jest w dętych drewnianych, ale ładnych parę lat grałem na waltorni i wcale by mnie to nie zdziwiło.
Kurcze, ludzie, co z Waszym poczuciem humoru?Zamieszczone przez muflon
![]()
![]()
![]()
Oczywiście, że tak jak u Radka Przybyła nie jest to kurz, tylko koński giez, tak i na moim zdjęciu nie jest to kurz, tylko kropelki śliny z ust saksofonisty![]()