tak wczoraj i lipa
tak wczoraj i lipa
A może tak?
A tu mniejsza faza i Światło Popielate:
Jak się podoba? ;d
Pierwsze mam w większej rozdzielczości ale nie za bardzo mam jak dać...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mam nadzieję, szanowny 1507, że się nie obrazisz że daję zdjęcia w Twoim temacie, ale mało kto robi zdjęcia Księżycowi...
Ostatnio edytowane przez Krawat ; 18-07-2008 o 20:51 Powód: Automerged Doublepost
Właśnie wyglądam przez okno a tam piękny łysy lewituje na niebie... chciałem coś zrobić ze swoim kitem ale coś nie bardzo wiem jak do tego podejść.... Mogę prosić o jakieś wskazówki ?? Zastanawia mnie jakie WB ustawiacie..... ?? Głównie jak to wygląda od strony technicznej....
Tak dla odświerzenia wątku z dzisiaj w okolicach godziny 19.
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Omatko! UFOK!!!
Na naszym Księżycu!!!
Przecież to jakiś "jet", zresztą zdaje się pasażerki.
Wow. To z samolotem - swietne![]()
Witam.
Pisaliście o zdjęciach głębokiego kosmosu. Bylem kiedyś na spotkaniu koła astronomicznego połączonego z obserwacja nieba i warsztatami robienia zdjęć gwiazdą, galaktyką, mgławicą, Prowadzący miał 10D (to było coś ze 6-7 lat temu) podpięty to teleskopu na statywie z prowadzeniem, aby uniknąć dotykania sprzętu aparat podłączony do laptopa, wykonywał serie ok 5-8 s zdjęć po 30 sek każde i następnie składał je w PS w całość i wychodziły z tego cudeńka. A na księżycu można było sobie pooglądać pasma górskie i do kraterów. Niezapomniane wrażenia.
pozdrawiam miłośników łysego
zuch
w konstelacji z Wenus
A u mnie sie kula ksiezyc bardziej :P