Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Statyw do fotografii architektury

Mieszany widok

Domyślnie

Sprawdza mi się znakomicie 55PROXB + 410, naprawdę przy konkretnym wiatrze na ogniskowej 160-200 przy braketingach nie ma poruszenia, odkąd go mam nie wyrównuję nic jak składam warstwy z różnych.
    5DMII, 16-35 II, 70-200 4 IS,
    www.qsqs.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nogi 190ProB spokojnie wystarczą natomiast w przeciwieństwie do tego co twierdzi Amat trzeba dużą uwagę zwrócić na głowicę bo to głównie od niej zależy stabilność całego sprzętu.

Wbrew temu co widać na zdjęciach głowica 804 Rc2 nie zapewnia możliwości precyzyjnego ustawienia sprzętu. Właściwie z precyzją to ona nie ma nic wspólnego. Po ustawieniu poziomu i przekręceniu głowicy o ileś tam stopni bąbel leci gdzieś na bok, z pionem też są kłopoty. Ogólnie nie polecam.

Szkoda ładować kasę w półśrodki takie jest moje zdanie. Wiem bo parę razy "zaoszczędziłem" w ten sposób i szykuje się kolejna zmiana.
    Z głowic które warto rozważyć a jednocześnie Cię totalnie nie zbankrutują:
    Manfrotto głowica 3D 460MG Magnesium
    Manfrotto głowica kulowa 488RC4 z płytką
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

dzięki wielkie
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów