W koncu udalo mi sie cos poskladac do ogladania. Na razie tylko wersja angielska ale jak znajde chwile na polska to tez bedzie. Tak wiec zapraszam: MyLightscapes.com
W koncu udalo mi sie cos poskladac do ogladania. Na razie tylko wersja angielska ale jak znajde chwile na polska to tez bedzie. Tak wiec zapraszam: MyLightscapes.com
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Strona jak strona ale zdjęcia masz w tamtejszej galerii świetne.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Obejrzałem przy okazji wątku z zagadką ;-) Moim zdaniem świetne, dawno nie było tutaj tak dobrego portfolio.
Znakomite fotografie; wszystkie zatrzymują na dłużej, ale moją uwagę najbardziej przykuł nr3 - genialne
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
zdjęcia bardzo mi sie podobają. Strona również. Jedyna uwaga techniczna- moim zdaniem zbyt długi czas oczekiwania na zmianę klatki w trybie pokazu slajdów. Moim zdaniem 8 sek to czas optymalny.
wspaniałe zdjęcia, zdecydowanie najlepsze zdjęcia zza oceanu jakie oglądałem w kategorii krajobraz. Wielkie ukłony!
nie mogę doszukać się przycisku MUTE
Już znalazłem![]()
Ostatnio edytowane przez sergi ; 16-05-2008 o 10:00
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Ostatnio edytowane przez Coronado ; 16-05-2008 o 19:11 Powód: Automerged Doublepost
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.