Mario32 jesteś najlepszy![]()
Mario32 jesteś najlepszy![]()
i wiele wiele innych ....![]()
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Jak już, to proponowałbym skadrować inaczej niż fotografujący. Klasycznie i bez wychylania się w kadrze. Zwyczajnie i lekko cieplej, ba fajna dziewczynka.
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 16-05-2008 o 22:30
C-F-K - forever
to mi się podoba :-) Poprzednie realizacje przypominają film Fuji ale do portretu zawsze Kodak (cieplejszy) był faworyzowany. No i poprawności geometryczne w kadrze - jak najbardziej wskazane. Przyjmuje się że pochylenia dodają dynamiki zdjęciom - ale TU?! Po cholerę...
A ta moda "grzebania" w przeróżnych monochromiach - to porażka.Może ktoś gdzieś wreszcie napisze ze czarno - białe zdjęcia - to WYŻSZA I DUŻO trudniejsza "szkoła jazdy"?
Że to środek wyrazu artystycznego który ma "czemuś" służyć a nie: "i wiele wiele innych ...."
..eeee.....
no i miło , hekselman
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sorry za przemeblowanie kadru...
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 17-05-2008 o 00:08 Powód: Automerged Doublepost
C-F-K - forever
No to pozwolę się wypowiedzieć na temat, która fotka mi się najbardziej podoba ,a jest nią fotka WaldkaA ,a resztę fotek można pozostawić bez komentarza prawie w każdej przepalenia i nienaturalny wygląd skóry.A wszystko to pewnie przez walkę o jasność zdjęcie.W każdym bądź razie dziękuję za wysiłki:smile:
http://img513.imageshack.us/my.php?image=img2408qe5.jpg
A tak zrobiłem ja:
Ostatnio edytowane przez Paul80 ; 18-05-2008 o 22:55