Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Jak to Canon oddal pole Nikonowi

Coś już napisał Awatar bejrut
    Miasto
    London/Tbg

Początki nałogu

Domyślnie

jakaś tam TIPA przyznaje nagrody, żeby co głupsi klienci mieli skrót, na co wydać kasę - przecież to wszystko bzdury...

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

No jak oddał, a tytuł najlepszej drukarki atramentowej to kto dostał?
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo Zobacz posta
    jakaś tam TIPA przyznaje nagrody, żeby co głupsi klienci mieli skrót, na co wydać kasę - przecież to wszystko bzdury...
    Niestety, uroki współczesnego świata. Skróty Dzisiaj w RadiuZet poinformowano, że zostało aresztowanych dwóch współpracowników Macierewicza :grin:
    Wini

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Osobiście nie bawi mnie traktowanie poczynań Canon-Nikon przedstawione w koncepcji meczu dwóch gigantów. Na rynku istnieją też inni gracze. W segmencie lustrzanek nieco skromniejsi, ale mający pokażną łączną sprzedaż w całej ofercie.
    Na świecie różne stowarzyszenia bardziej prestiżowe i mniej, organizują swoje typowania i oceny bywają różne, czasem zaskakujące dla kibiców jakiegoś producenta.
    Akurat o Canona bym się najmniej obawiał, jest zdecydowanym liderem sprzedaży (np.: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7207 )
    Canon i Nikon prowadzą swoje interesy dość przyzwoicie i prezentują podobny, wysoki poziom w każdym segmencie i wcale nie jestem przekonany, by pokonanie jednego przez drugiego było najlepszym dla użytkowników rozwiązaniem. Zdrowa konkurencja raczej, nie mecz.
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 14-05-2008 o 22:08
    C-F-K - forever

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

wychodzi, ze musze wy... moja puszke, bo nie jest najlepsza...

napisze brzydko (panie wybacza), acz dosadnie - taki cytat z mojego znajomka: ziewlem, pierdlem i wyszlem...
    www albo tez flickr

Bywalec

Domyślnie

Ale i tak Was ruszyła ta informacja i to jest w tym najzabawniejsze

Uzależniony

Domyślnie

Nagrody TIPA nie wolno niedoceniać. A Nikon odbił się od dna. Jakość zdjęć z Nikona 300 i 3 jaka jest każdy widzi. Dobra. I Canonowi powinno to tylko wyjść na dobre.

Bywalec

Domyślnie

Ja tam wole "docenienie w opiniach" klasycznych pstrykaczy niż medialnych panów w krawatkach.
    Znacznie gorzej jeśli coś zacznie się przeceniać.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    (...)
    napisze brzydko (panie wybacza), acz dosadnie - taki cytat z mojego znajomka: ziewlem, pierdlem i wyszlem...
    Pogłębioną analizą tego artykułu (i tytułu wątka) bym nie nazwał ale z konkluzją nie sposób się nie zgodzić .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów