Sam jestem ciekaw kiedy ten sprzęt wypłynie, ciekawe studium. Poza tym kradzione nie tuczy![]()
Sam jestem ciekaw kiedy ten sprzęt wypłynie, ciekawe studium. Poza tym kradzione nie tuczy![]()
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Masz trzy mozliwosci:
1) albo wyjasniacie sobie niejasnosci z Macem prywatnie
2) albo jesli masz uzasadnione i prawdziwe zarzuty wobec uzytkownikow tego forum i uwazasz ze "nalezaloby cos z tym zrobic" to zglaszasz je albo odpowiednim organom albo administratorowi i moderatorom tego forum
3) albo kontynuujesz bezzasadne i anonimowe podpuszczanie "a ja cos wiem ale nie powiem tylko popluje sobie bezdowodowo na kogos" - tak to kazdy potrafi zalogowac sie i na dowolna osobe napisac "bo ty to zly jestes" . Tylko co z tego? Taka osoba szybko sie zegna z forum majac dopisek 'ban za trolling'
Wybierz swoja sciezke postepowania.
Ok
1) albo wyjasniacie sobie niejasnosci z Macem prywatnie
Wyslalem do Maca na skrzynke w gazecie...
(tematu nie podejmuje bo nie ma nic na swa obrone- a moze sie myle???)
2) albo jesli masz uzasadnione i prawdziwe zarzuty wobec uzytkownikow tego forum i uwazasz ze "nalezaloby cos z tym zrobic" to zglaszasz je albo odpowiednim organom albo administratorowi i moderatorom tego forum
Zarzuty sa uzasadnione i prawdziwe.
Cel postu byl TYLKO taki : JA NIE WSPOLCZUJE MU ALE CIESZE SIE.
Powody sa prywatnymi wiec nie rozwinalem.
Koniec kropka.
PS IV RP znam slabo (to nie moj kraj) temetu nie podejmuje dalej.
Ostatnio edytowane przez Wojt_As ; 20-06-2007 o 09:52