Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: Skradziono sprzet Canona

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Sam jestem ciekaw kiedy ten sprzęt wypłynie, ciekawe studium. Poza tym kradzione nie tuczy
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojt_As Zobacz posta
    Post byl do wiadomosci Mac'a. Jesli sam adresat jest swiety to niech powie co nie co o swoich poczynaniach. Jesli osoba ktora skrzywdzil sie zgodzi to upublicznie jego poczynania lecz nie na forum bo to nie miejsce. Tutaj tylko mu nie wspolczuje, malo tego, ciesze sie ze ktos mu dokopal choc to tylko strata materialna a to pestka w porowaniu z tym co on zrobil komus.
    Jest zerem moralnym.
    Masz trzy mozliwosci:
    1) albo wyjasniacie sobie niejasnosci z Macem prywatnie
    2) albo jesli masz uzasadnione i prawdziwe zarzuty wobec uzytkownikow tego forum i uwazasz ze "nalezaloby cos z tym zrobic" to zglaszasz je albo odpowiednim organom albo administratorowi i moderatorom tego forum
    3) albo kontynuujesz bezzasadne i anonimowe podpuszczanie "a ja cos wiem ale nie powiem tylko popluje sobie bezdowodowo na kogos" - tak to kazdy potrafi zalogowac sie i na dowolna osobe napisac "bo ty to zly jestes" . Tylko co z tego? Taka osoba szybko sie zegna z forum majac dopisek 'ban za trolling'

Wybierz swoja sciezke postepowania.

Wojt_As
    Guest

Domyślnie

Ok

1) albo wyjasniacie sobie niejasnosci z Macem prywatnie

Wyslalem do Maca na skrzynke w gazecie...
    (tematu nie podejmuje bo nie ma nic na swa obrone- a moze sie myle???)

2) albo jesli masz uzasadnione i prawdziwe zarzuty wobec uzytkownikow tego forum i uwazasz ze "nalezaloby cos z tym zrobic" to zglaszasz je albo odpowiednim organom albo administratorowi i moderatorom tego forum

Zarzuty sa uzasadnione i prawdziwe.

Cel postu byl TYLKO taki : JA NIE WSPOLCZUJE MU ALE CIESZE SIE.
    Powody sa prywatnymi wiec nie rozwinalem.
    Koniec kropka.

PS IV RP znam slabo (to nie moj kraj) temetu nie podejmuje dalej.
    Ostatnio edytowane przez Wojt_As ; 20-06-2007 o 09:52

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów