Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Canon 1000D / XS

Mieszany widok

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A co tam, podywaguję i ja:
    - MPx-y: nie mniej niż 10, stawiałbym raczej na 12, wypuszczenie w tym segmencie puszki, która ma mało MPx to strzał w stopę
    - AF: zapewne słabszy niż w 450D, ale trudno wyczuć co tam dokładnie wstawią
    - brak podglądu GO: czterocyfrowe EOS-y nigdy go nie miały, klient, do którego puszka jest adresowana i tak nie bedzie tego używał
    - brak Cf.n i korekty siły błysku: raczej oczywiste, "targetowy" klient prędzej by sobie namieszał niż w czymkolwiek pomógł
    - karty: SD, jak dla mnie niemal pewne
    - wybór trybów AF i pomiaru światła: w analogowych czterocyfrowych EOS-ach tego nie było, ale czasy się zmieniają, więc być może
    - LV: trudno wyczuć, ale w tym segmencie byłby to świetny ficzer, przyciągający klientów
    - wizjer, obudowa, ergonomia: raczej oczywiste, szkoda pisać :-)
    - programy tematyczne: dalece prawdopodobne że zostaną rozbudowane

... no i na koniec. stawiam że będzie srebrny
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Haha! To się uśmiałem Czytając Twojego posta budowałem w głowie obraz nowej puszki... i na koniec nastąpiła ta drastyczna zmiana koloru na srebrny :-D Ah... "450d vs 1000D" -> "Za 1000D przemawia fakt że mniej grzeje się na słońcu" ;-)

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    A co tam, podywaguję i ja:
    - MPx-y: nie mniej niż 10, stawiałbym raczej na 12, wypuszczenie w tym segmencie puszki, która ma mało MPx to strzał w stopę
    - AF: zapewne słabszy niż w 450D, ale trudno wyczuć co tam dokładnie wstawią
    - brak podglądu GO: czterocyfrowe EOS-y nigdy go nie miały, klient, do którego puszka jest adresowana i tak nie bedzie tego używał
    - brak Cf.n i korekty siły błysku: raczej oczywiste, "targetowy" klient prędzej by sobie namieszał niż w czymkolwiek pomógł
    - karty: SD, jak dla mnie niemal pewne
    - wybór trybów AF i pomiaru światła: w analogowych czterocyfrowych EOS-ach tego nie było, ale czasy się zmieniają, więc być może
    - LV: trudno wyczuć, ale w tym segmencie byłby to świetny ficzer, przyciągający klientów
    - wizjer, obudowa, ergonomia: raczej oczywiste, szkoda pisać :-)
    - programy tematyczne: dalece prawdopodobne że zostaną rozbudowane

Zgoda, ale kolory beda do wyboru
    A moze pojda na całośc i zrobia uchylne lcd z LV ZAMIAST wizjera/lustra/matówki i takiego tam szmelcu. Taka hybryda z mocowaniem EF-S i EF

Uprawnienia umieszczania postów