Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Robota jak marzenie...

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Myślę, że w przypadku takiego wydarzenia więcej niż zasadnym jest wymaganie odszkodowania od tego, kto powinien zapewnić bezpieczeństwo na boisku. A ten już niech się martwi o znalezienie "bezpośrednio winnego".

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Wielki fotograf a fotki nie zrobił?
    Daruj sobie takie komentarze.

Nikt ostatecznie za zadymę pewnie nie beknie, część miała szaliki i kominiarki. Poza tym nie bylo porządnego monitoringu.

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

C80, daruję, bo źle mnie zrozumiałeś... (EOT)
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

No potraktowałem to jako lekką złośliwość. Myliłem się? Zresztą nieważne.

Co do monitoringu, to przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja w Polsce związana z monitoringiem. Na Wiśle po derbach z Cracovią na murawę ponoć poleciały przedmioty. Szef ochrony stadionu z rozbrajającą szczerością stwierdził, że nie są w stanie zidentyfikować sprawców ze względu na jakość materiału. Niestety póki stadiony będą własnością miasta zawsze tak będzie, bo miasto zawsze będzie skąpić kasy.
    Ostatnio edytowane przez C80 ; 14-05-2008 o 21:09

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    C80, daruję, bo źle mnie zrozumiałeś... (EOT)
    Rozumiem, że chodziło Ci o to, że nie zrobił zdjęcia tym, którzy rzucali jego laptopem. Może zrobił .

Kubę Atysa poznałem kiedyś na wernisażu Jego foto z olimpiady. Naprawdę doświadczony i dobry fotograf sportowy. Żeby siedzieć między dwoma "młynami" antagonistycznie nastawionych do siebie grup kiboli ? Cóż. Źle się stało.

A jeśli chodzi o tą "bardziej cywilizowaną" część europy : wolne żarty.
    Cały ruch zadymiarski przyszedł do nas właśnie z tamtąd. I nadal ma się "dobrze". Więc po co sobie jeszcze dokopywać ? Naród z Nas dobry. Trzeba się szanować. Bo jak nie my to kto ?
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Naród dobry tylko czemu nikt z tym nie walczy? Póki niszczą sobie stadion, krzesełka ,biją się między sobą jestem na tak bo to ich "własność' i oni się będą szczycić potem że połowa trybuny wygląda jak po przejściu tornada, ale jeśli cierpią na tym osoby, które są tam w celach zawodowych i pracują to już coś jest nie tak. I tak ma szczęście że od tego bydła sam nie dostał po skórze.

Domyślnie

Jeśli bym był na meczu i został pobity lub ukradziono mi jakąś moją własność próbowałbym od właściciela obiektu dochodzić swoich praw - a pewnie właściciel obciążyłby firmę ochroniarską która pilnuje porządku
    Ponieważ nie jestem jakimś kibolem tylko lubię oglądać z trybun a nie w fotelu przed telewizorem mecz - więc chce się czuć bezpiecznie (w miarę)
    Są przepisy prawne i fot. Atys może dochodzić swoich praw nawet na drodze sądowej - choć mam wrażenie że napewno jakoś się z nim dogadają

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Sytuacja głupia, ale podejrzewam, że pan Atys ma sprzęt ubezpieczony albo przez samego siebie, albo przez AG - w końcu jest jakimś w miarę poważanym fotografem w tej agencji, więc sprzęt powinien mieć przez nią ubezpieczony.

Ale w PL wszystko jest możliwe ^_^

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

piotrusb - jest w tekście, że to był prywatny laptop.
    Pozdrawiam,
    Michał

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów