Ja najpierw kupiłem aparat, a jako że w internecie można znaleźć fora o wszystkim to wyszukałem CB.![]()
Ja najpierw kupiłem aparat, a jako że w internecie można znaleźć fora o wszystkim to wyszukałem CB.![]()
Szukałem kiedyś w google definicji "onanizmu sprzętowego" i wyskoczył mi link do tego forum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnie braciszek wręcz "kazał" wejśc tutaj.. mówił " chcesz się czegoś nauczyć to wejdź na CB, a nie bedziesz wydawac kase na jakies książki.."
no i co? czytam, czytam czytam i wiem coraz więcej![]()
ja jak byłem w Irlandii w tamtym roku na zarobku właśnie po to żeby kupić moją 4setke to kolega z którym mieszkałem polecił mi to forum i tak siedzę. nie ma dnia żeby tu nie wejść i czegoś przeczytać
Pozdrawiam Piotrze![]()
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Ja miałem wielki dylemat co kupić:
Canona 400D czy Nikona D80.
Jak widać staneło na 30D
Czytałem i widać co przyszło -> czyt. wieszające się 30D![]()
Ostatnio edytowane przez Rafal913 ; 13-05-2008 o 20:43
Canon 30D + BG-E2N + Tamron SP 17-50 f/2.8 + Sigma 100-300 f/4 EX HSM IF + Canon 28-80 f/3.5-5.6 II + 580EX II + Monopod GoldPhoto YH304 + Duży i ciężki statyw + Maxtor 750 Gb
O ile dobrze pamiętam, to ktoś na forum fotopolis podlinkował jakiś wątek z CB , wszedłem i zostałem![]()
A ja miałem problem z error 99 i chciałem się dowiedzieć co to za cholerstwo - google coś tam wyrzuciło, m.in CB. Dłuuuugo czytałem bez rejestracji, ale i na mnie przyszła kolej.
No i jest dowód na to, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (przynajmniej dla mnie) :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Ja wszedłem pośrednio
Na plfoto dostałem informację od Czachy o forum jego grupy foto, a na tym forum z kolei przy okazji Wasia-ware ktoś rzucił link do 20-stronowego wątku tutaj...