Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: canon 400D - problem

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar jceel
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    PS: Z tym dekielkiem to diabelska sprawa, wciąż mi się zdarza, że najpierw wyłączam i włączam, potem pukam w wyświetlacz, a dopiero potem... zdejmuję dekiel
    Hm, mnie dość często zdarza się wykadrować zdjęcie i dopiero po naciśnięciu spustu migawki zauważyć, że aparat jest wyłączony.

Jeżeli chodzi o czytanie instrukcji, to dość długo zastanawiałem się po co jest trzystanowy włącznik w 40D. W końcu do instrukcji nie zajrzałem, tylko zapytałem innego użytkownika xxD
    EN57D DIGITAL.

Bywalec Awatar Marek69
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jceel Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o czytanie instrukcji, to dość długo zastanawiałem się po co jest trzystanowy włącznik w 40D. W końcu do instrukcji nie zajrzałem, tylko zapytałem innego użytkownika xxD
    Oj i ja miałem z tym przłącznikiem, że jestem roztargniony kiedyś zamiast do końca przełączyłem na pierwsza pozycję nio i co, aparat popsuty że robię wszystko na manualu pokretło mi nie działa, pomyslaem pisze posta co jest. Drugie wyjście żytnia, a to mnie mniej bawi przelciałem wszystkie ustawienia i ni w ząb nie działa i tyle i gdy chciałem wyłączyc oko wskoczyło na wyłacznik. myślę że podobne wpadki każdy z nas zanotwał na swoim koncie.

Uprawnienia umieszczania postów