Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: [Polaco] - galeria

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Koniki hmm... kwestia gustu ;-) Ale swierszcz jak dla mnie wymiata.
    Dzieki za opinie !

BTW w Practical Photography jest dodatek fotografii samolotow, kilka znanych fotografow sie tam wypowiada, moze Cie to zaciekawi...
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

BTW w Practical Photography jest dodatek fotografii samolotow, kilka znanych fotografow sie tam wypowiada, moze Cie to zaciekawi...
    No jak to, a mnie nie poprosili o wywiad? ;-) ;-) Dzieki za info, jak zobacze w 'empiku' to zerkne ;-)

A na www.practicalphotography.co.uk jest mozliwosc 'sample the current issue'. O lotnictwie nic tam nie ma ;-), ale wykonanie tego 'samplera' wymiata I nawet na moim starym SPARcu da sie to ogladac

Miasto
    Poznań

Domyślnie

No jak to, a mnie nie poprosili o wywiad? ;-) ;-) Dzieki za info, jak zobacze w 'empiku' to zerkne ;-)
    No tez sie dziwie

A na www.practicalphotography.co.uk jest mozliwosc 'sample the current issue'. O lotnictwie nic tam nie ma ;-), ale wykonanie tego 'samplera' wymiata I nawet na moim starym SPARcu da sie to ogladac
    No i dalem ciala, po prostu ogladalem pare czasopism i mi sie nazwy pomieszaly, rzeczywiscie to nie PP, a jakies czaspopismo lotnicze (moze to bylo Aircraft), ale pomimo staran zeby przypomniec sobie tytul to zapomnialem jak sie nazywalo. Jutro jak znajde chwile to pojade do EMPIK'u i postaram sie napisac co to bylo.
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    2 poprzednie zdjecia jakos furory nie zrobily wiec moze sie to spodoba
    Jak zawsze komentarze bardzo mile widziane...
    SWIETNE!! Mi sie bardzo podoba. Super kolorki o ogolnie wypas

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Muflon, bylem w EMPIK'u i jeszcze raz sprawdzilem tytul tego czasopisma, a wiec nazywa sie to "Combat Aircraft", dodatek nazywa sie "Digital aviation photographer". Czasopismo jest z listopada tego roku.
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Muflon, bylem w EMPIK'u i jeszcze raz sprawdzilem tytul tego czasopisma, a wiec nazywa sie to "Combat Aircraft", dodatek nazywa sie "Digital aviation photographer". Czasopismo jest z listopada tego roku.
    A, to co innego - mam kolegę który prenumeruje, obejrzę przy okazji

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów