Osobiście to ja uważam, że dokładnie tak to działa. Ktoś wchodzi czyta i jest ostrożny, przynajmniej ja. Wątek przykuwa uwagę, jak ktoś mądry to wyczyta. Przecież autorzy podają linki, można się zorientować, że trzeba być ostrożnym. Że coś się na rynku dzieje niedobrego. Nawet ci co szukają taniej sensacji moga poczytać w jednym miejscu wszystko.
Kicha - wiesz dlaczego polacy mają takie dziadostwo u siebie w kraju? Bo sa pełni nienawiści, zazdrości i zawiści. Nie potrafią się zorganizować i człowiek człowiekowi wilkiem, jak żaden naród. Jak ktoś ma lepiej to trzeba go skopać i ściągnąc na ziemię. Ktoś ma dobre intencje a ty doszukujesz się tam spisku i interesu. Zbrzydziłeś mnie swoją osobą. Równie dobrze mogę napisać, że to ty działasz na szkode konkurencji, nic nie piszesz mądrego ale do opluwania jesteś pierwszy. To prymitywne co robisz i wynika tylko z zawiści. Żal mi cię. Jeżeli nie widzisz w wypowiedziach Pana foto-net tylko przemyślany spisek i autopromocję powinieneś się wogóle nie odzywać bo piszesz nie na temat. Osobiscie nie uwazam by w jakikolwiek sposob podnoscil swoja wiarygodnosc, sa na to lepsze sposoby. Ale to chyba normalne, że w tym kraju oszuści są ok, a ajk ktoś ma coś mądrego do powiedzenia to trzeba go opluc.