Strona 35 z 43 PierwszyPierwszy ... 253334353637 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nowart vs tombas przeniesieni do wątku nowartowego http://canon-board.info/showthread.php?t=29807

Wątek Pocztexowy wydzielony http://canon-board.info/showthread.php?t=43131

Ogarnijcie się z tymi offtopami by nie powodować zamknięcia wątku .
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 26-01-2009 o 19:26 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar Zeeb
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

18:50 na Polsacie będzie o nich

Uzależniony

Domyślnie

kompletnie zaskoczyła mnie skala oszustwa - o ile to nie powszechna propaganda dziennikarska...
    TYSIĄCE osób? w ciągu ~ miesiąca ??
    Skoro tak tandetny, ze wszechmiar krytykowany sklep, z tak podejrzanymi formami dostawy sprzętu zebrał tak ogromną klientelę to jestem na 100% pewien, że nie będziemy długo oczekiwali na ich następców...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Skoro tak tandetny, ze wszechmiar krytykowany sklep, z tak podejrzanymi formami dostawy sprzętu zebrał tak ogromną klientelę to jestem na 100% pewien, że nie będziemy długo oczekiwali na ich następców...
    Zdecydowanie - rynek nie znosi pustki
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec Awatar Fotograf1995
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Japanfoto Fakty

Dziś w Faktach TVN jako jeden z ostatnich newsów będzie news właśnie o Japanfoto i o tym jak oszukiwali ludzi. Fakty kończą się 19:25, więc myślę, że koło 20 po można się tej informacji spodziewać.
    Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

BaGRoS
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    no cóż, czyżby kolejny niezadowolony wymyślający bzdury żeby tylko komuś zaszkodzić?
    Jesteś pewny? Bo z tego co wiem, to nawet w wiadomościach krzyczą, że to oszuści.

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Było, było w faktach TVN o tych oszustach, szefową była "obrotna" kobitka i miejmy nadzieję, że szybko Policja i prokuratura wezmą ja i jej świtę w obroty!
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

BaGRoS
    Guest

Domyślnie

Pewnie mieli niejednego naganiacza, wystarczy poczytać kto ich bronił gdy kolega napisał pół roku temu, że to oszuści. Może warto aby policja odwiedziła również naganiaczy.

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Cóż! Wypada teraz zwrócić uwagę na pierwszy post rozpoczynający ten temat i "odszczekać" wyśmiewanie się z autora. W dzisiejszych, tak miłych czasach ostrożność jednak nie zawadzi - a zwłaszcza jak ktoś ostrzega.

Tomekk_z_...
    Guest

Domyślnie

Witam, ja dawno zapomniałem o tym sklepie, zbyt podjerzanie działał już w maju 2008. Dlatego zrezygnowałem z zakupów u nich. Teraz zastanawiam się co jeszcze trzeba zrobić, żeby inni nie dali zarobić tego typu oszustom. Chyba życzyć zdrowego rozsądku i liczyć, że życzenia spełnią się kiedyś

Strona 35 z 43 PierwszyPierwszy ... 253334353637 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów