Wzruszylem siearturs, fotobronx - każdy kto ma wiedzę, a my akurat mieliśmy, że jest popełniane przestępstwo ma obowiązek to zgłosić w interesie klienta i własnym, nie wypominając o interesie państwa, które traci na podatkach a więc w waszym interesie o ile jesteście obywatelami tego kraju.
Tak na powaznie to teraz mozna sobie pisac i ladnie interpretowac cala sytuacje na swoja korzysc.No ale jesli naprawde kierowales sie takimi pobudkami jak piszesz to ok,ale na drugi raz warto o czyms takim pisac odrazu.
Po calej tej aferze ,wyglada to poprostu delikatnie niesmacznie ,dlatego odrazu zwrocilem na to uwage....zreszta nie tylko ja.
Tak jak mowilem wszystko mozna ladnie nazwac.Donos ,skarga,zawiadomienie...jeden pies tak naprawde.To nie jest donos tylko oficjalne zawiadomienie wysłane z ramienia dystrybutora sprzętu.
No chyba dla tych co na poczatku dostawali towar bez problemu to nie.Jeśli chodzi o foto-tipów tam sytuacja jest z góry jasna i wszyscy wiedza o co chodzi, tutaj od początku było to oszustwo.
Jesli sklep dziala legalnie tzn ma strone i jest zarejestrowany jako firma ,to dlaczego mam z gory zakladac ,ze to wal.
Nie pisze tu o obnizkach 70% bo to odrazu smierdzi,ale o cenach takich jakie japanfoto mial na poczatku swojej dzialanosc.
Moj znajomy kupowal u nich na poczatku 2 razy i nie bylo zadnych problemow.
Dlatego slowa ,ktore padly w stosunku do dotychczasowych klientow japanfoto sa troche nie na miejscu, szczegolnie ,ze padaja one z ust czlowieka zajmujacego sie handlem sprzetu foto.
Mialo by i to wiekszy niz pisanie po fakcie.Do tego wykazalbys sie pewna odwagaNie pisałem wcześniej bo nic się nie wydarzyło w tej sprawie więc nie miało to sensu.
A na koniec:
To chyba bardzo zle ?? Szczegolnie dla klienta ,na ktorym Ci tak zalezy.Słowo konkurencja już dawno przestało istnieć w naszej branży, teraz to jest głównie współpraca w tej jak i innych kwestiach.
Cos powinno sie z tym zrobic nie sadzisz ?
Przykladow takiej "wspolpracy" w polskich realiach jest wiele np stacje benzynowe i nic dobrego z tego nie wynika.Oczywiscie dla klienta.