Cytat Zamieszczone przez jeklaskaMM Zobacz posta
jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości:
http://www.opineo.pl/index.php?sklep=2249
Przyznam, że mam baaardzo mieszane uczucia co do tego..
Po pierwsze zdziwienie, że ludzie jeszcze kupują w tym sklepie widzac takie opinie o nim.
Po drugie zdziwienie skąd się wzięły tak wysokie oceny dla tego sklepu, (6.52, choć wcześniej byla jeszcze wyzsza) skoro krążą tam same niepochlebne opinie
Po trzecie współczucie dla oszukanych klientów
Po czwarte śmiech za żenujące (i czasem niegrzeczne) odpowiedzi pracowników JP (jak np ta napisana przez dystrybutorkę prosząc klienta o skasowanie niepochlebnej opinii, wzamian za "prezent" na gwiazdkę:grin: btw na który trzeba pewnie czekac 3 tygodnie)

Napisana przez: JAPANFOTO.PL (2008-12-04 12:24:16)Witam
W zwiazku ze ida swieta i nastepuje czas wybaczania i prezentow mam ogromna prosbe do Panstwa. Jestesmy nowym sklepem uczymy sie na swoich bledach. Wiem ze mozecie miec Panstwo do nas pretensje, ale naprawde staramy sie jak najlepiej obsluzyc naszych Klientow. Bardzo prosze o usuniecie swojej opini. Bedzie to naprawde mily prezent na mikoloaja dla nasc. Oczywiscie Mikolaj nie zapomni o Panstwu tez. Prosze podac swoj adres jeszcze raz a kurier Dhl dostarczy milo niespodzanke do Panstwa. Nie jest to przekupstwo tylko ogromna PROSBA
Ela Tarasewicz