Pokaż wyniki od 1 do 10 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Mieszany widok

kasza_2
    Guest

Domyślnie

Zakupilem ze sklepu JAPANFOTO canona 450D. Na kontakt ze sklepem nie ma co narzekac jednak przesylka zajela im daw tyg. Zaraz po zalupie prosilem o potwerdzenie dostepnosci produktu ( potwierdzili po godzinie). Co sie optem okzala aparatu nie mogli wysalc bo czekali na dostawe z hurtowni. Wszystko sie przeciagnalo do 2tyg. Aparat doszedl caly i zdoryw ale nie ma bylo w nim polskiej instrukcji ani gwarancji. Posprawdzalem po numerach na pudelku i zakupiony zostal w niemczech. Mam tylko nadziej ze niebedzie problemu w razie koniecznosci skorzystania z gwarancji w polskim serwisie.

Creatoor
    Guest

Thumbs down

Będzie problem na bank. Jak nie ma polskiej karty gwarancyjnej to pozamiatane. To samo dotyczy aparatów Sony i obiektywów Sigmy. Rozmawiałem z Sony telefonicznie. Foto Japan nie jest ich autoryzowanym sprzedawcą jak i pozostałych marek. Mało tego wczoraj znajomy opowiedział mi historię o swoim "znajomym" biznesmenie. Kupuje markowe aparaty po jednym egzemplarzu, wysyła je do takich małych skośnookich przyjaciół i po trzech miesiącach dostaje "klony". Widziałem taki jeden, dałbym słowo, że to oryginał. Włos na głowie się jerzy.... Zresztą Sigma ostrzega przed tym.
    Ja wycofuje się z transakcji i będę walczył o zwrot kasy.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Creatoor Zobacz posta
    marek. Mało tego wczoraj znajomy opowiedział mi historię o swoim "znajomym" biznesmenie. Kupuje markowe aparaty po jednym egzemplarzu, wysyła je do takich małych skośnookich przyjaciół i po trzech miesiącach dostaje "klony". Widziałem taki jeden, dałbym słowo, że to oryginał. Włos na głowie się jerzy....
    Daj namiar na tego biznesmena. Potrzebuję klon 1DsIII , 200 L IS i 600 L
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar milinet
    Miasto
    Konin, Poznań, Jarocin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Daj namiar na tego biznesmena. Potrzebuję klon 1DsIII , 200 L IS i 600 L
    Jeśli to mają byc takie klony jak np Nokii N95 to na pewno nie chcesz takich klonów ;-)

Uprawnienia umieszczania postów