Pokaż wyniki od 1 do 10 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Widok wątkowy

DigitalAsh
    Guest

Domyślnie

Jak czytam wypowiedzi chodusa, to mi ręce opadają...
    Na skanie, który raczył wkleić jest jasno napisane (w wolnym tłumaczeniu) "wazna tylko dla produktow nalezycie importowanych do kraju zamieszkania klienta" - "należycie" czyli (jak się domyślam) przez oficjalną sieć dystrybucji. A oficjalną siecią dystrybucji jest firma K-Consult (jakże się cieszę, że chodus wreszcie zauważył, że nie istnieje coś takiego, jak Sigma Polska).
    Zadziwia mnie polskie myślenie - lepiej opier... oficjalnego, uczciwego dystrybutora, niż zastanowić się, skąd się biorą w sieci tak niskie ceny na Sigmę.. Na pewno to dystrybutor ściemnia. A sklep typu JapanFoto jest cacy i ok. Ech chodus, chcesz być w UE a sam nie wykazujesz minimum postawy obywatelskiej - wolisz popierać szarą strefę i płacić cwaniaczkom, niż uczciwie kupować sprzęt.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez chodus Zobacz posta
    W tej rozmowie kręcimy się bo wszystkie warunki oprócz -hm dobrowolności serwisu - tego nie możemy brać pod uwagę są spełnione (Dowód zakupu oraz posiadanie karty gwarancyjnej)
    z tego, co się dowiedziałem, to dowód zakupu z zagranicy, a nie z polskiego sklepu, który sobie sprowadza sprzęt - prawdopodobnie nie płacąc należnych podatków (jak inaczej wytłumaczyć tak niską cenę?)
    Ostatnio edytowane przez DigitalAsh ; 03-06-2008 o 11:32 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów