Kazdy sprzedawca jest na poczatku podejrzany. Chcesz mi powiedziec ze do ciebie jak przyjezdza karton tamronow i okazuje sie ze 1 na 10 jest ostry z twoim osobistym body to wysylasz do niemiec reszte czy podpina je wielu potencjalnych klientow i w koncu ktoremus bedzie pasowac?Po jaką cholerę ludzie kupują u podejrzanych sprzedawców
Dziwne ze go nie znalezli, obecnie policja dziala bardzo sprawnie i zadne walki allegrowe czy inne nie przechodza bez echa, maja specjalna grupe jak pamietam z wroclawia i potrafia sobie z takimi delikwetami poradzic.
co dokladnie, pozatym widzial ja czy sie zasugerowal watkiem, zdaje sie ze sam nie wystawiales faktur na poczatku swojej "dzialanosci" albo szybko cena rosla juz nie pamietam, pozatym czy masz magazyn czy sprzedajesz w parku przy domuniedoszły ich klient kupił u mnie ostatnio szkło, bo coś mu nie pasowało z ichniejszą fakturąKtos rzucil slowa o marnej www, jak spojrzec na "sklep" cichego to ja nie wiem czy jest to godne zaufania ze nie wspomne o servisie tamrona w polsce
jak widac oceniac latwo