jaki to ma w ogóle związek ?
No tak, zwłaszcza, że "sklep Cichego", to obecnie właściwie jeden plik tekstowy podpięty do serwera, który to leży zakurzony od dwóch lat. Ale myślę, że wplątanie tutaj tego wątku jest nie na miejscu, odpowiedni temat znajdziesz w Pralni.
Ja się wypowiadam z punktu widzenia doświadczonego użytkownika, sprzedawcy i klienta zarazem. Jeśli Ty byś wysłał kasę na konto nowego sklepu, w którym nie odbierają telefonów i nie można odebrać osobiście towaru, to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Ale jak widać jest więcej amatorów takich zakupów i chyba wypadałoby się troszkę zastanowić przed zakupem. Ja, bardzo serio, wolałbym już kupić w MM jub FJ.
Wybacz, ale jeśli masz na koncie 15 postów, jesteś właściwie anonimową osobą na forum i możesz bronić sklepu X, to czemu stary wyjadacz nie mógłby się również wypowiedzieć w tej sprawie, nawet jeśli jest jakąśtam konkurencją dla X ? Po godzinie 17 jestem zresztą normalnym forumowiczem, a nie handlarzem...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Śmiesznie się czyta takie banialuki, ale wiesz co, jak ktoś wydaje ciężko zarobione pieniądze, to nieważne, czy sklep jest na rynku tydzień czy 5 lat, można wymagać od niego chociażby elementarnej podstawy obsługi klienta, takiej , jak kontakt telefoniczny czy mailowy. Ciebie to bawi, ale jak widać są tacy, którym nie do śmiechu jest fakt, że nie wiedzą, co się dzieje z ich oszczędnościami.