Cytat Zamieszczone przez BaGRoS Zobacz posta
Nawiązując do tego co napisałeś, tak wiele osób rejestruje się po to aby zaszkodzić sklepom, tak samo dużo (albo więcej) tworzonych jest kont zachwalających czy też broniących sklep. Bo gdyby nie osoby, broniące lewe sklepy po kilku postach oskarżających ludziska przestali by kupować lewy towar. Naganiacze są po to aby za małą działkę tworzyli konta i pisali parę postów na każdym forum z czego wiele w jednym temacie broniącym danego sklepu.
Dlatego osobiście z dużym dystansem podchodzę do wszystkich tego typu opinii i uważam je za mało wiarygodne.

A co twojego zarzutu o broniących lewe sklepy to jeżeli uważasz że broniłem sklepu i byłem z nimi w zmowie to chyba nie muszę ci podawać numeru na policję lub do prokuratury.

Piszesz: "Bo gdyby nie osoby, broniące lewe sklepy po kilku postach oskarżających ludziska przestali by kupować lewy towar." ale ja uważam inaczej - mimo iż szkoda mi tych oszukanych, to moje zdanie jest takie: "gdyby ludzie mieli odrobinę oleju w głowie to takie sklepy nawet by nie powstawały bo nie miałyby kupców".