Pokaż wyniki od 1 do 10 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Widok wątkowy

Domyślnie

Po kolei:

foto-net, ja wlasnie widze to podobnie jak kolega bebesky.
    Na dotatek pragne uswiadomic Ci ,ze jako klient mam prawo miec w du&^e jakie marze nakladasz na swoj towar Ty czy japanfoto.
    Co wiecej ,nie jest moim obowiazkiem znac ceny u dystrybutora.
    Jako koncowy odbiorca nie mam pojecia czy 7% nizsza cena niz u konkurencji to wal poniewaz w niektorych branzach marza na dany towar wynosi nawet 300% (jak nie lepiej) wiec istnieje spora mozliwosc regulacji ceny.

Majac na na uwadze to co napisalem powyzej to
    Na koniec napisze coś nie miłego: kupiłeś i cieszysz się, że dostałeś towar od japanfoto? Gratuluję, wsparłeś złodzieja i umożliwiłeś mu oszukanie innych
    jest poprostu bardzo nie na miejscu , i wydaje mi sie ,ze ktos powinien tu grzecznie przeprosic...ale to juz Twoja sprawa.

Jest co najmniej tuzin powodów. Pierwszy i zasadniczy, sklep nie ma prawa żądać zapłaty z góry za towar który dostarczy.
    Tak ,naprawde ?? Bo mi sie wydaje ,ze to zalezy od umowy miedzy sprzedajacym a kupujacym. Jesli sie myle to dlaczego na allegro wiele sklepow ma zaznaczona jednyna forme platnosci "tylko wplata na konto",sugerujesz ,ze dzialaja nie zgodnie z prawem ?? I allegro na to pozwala ?

Tak wogole to zle czytasz moje intencje ,staram sie byc obiektywny i tyle.
    Przy czym z cala stanowczoscia twierdze ,ze japanfoto to zlodzieje i takich jak oni nalezy tepic...

Co do wypowiedzi piast9:
    Nie dla mnie.
    Japanfoto to był przekręt, od razu było to widać. Ceny niemożliwe do osiągnięcia nawet przez TIP-ów. Cudów nie ma. Jeśli skarbówka mogłaby z tym coś zrobić to proszę bardzo.
    No to pomysl kolego ,ze po tym jak skarbowka dostala dostala "skarge" kolegi foto-net bycmoze sprawdzila firme japanfoto i niczego nie znalazla (pisze bycmoze poniewaz tego to sie chyba nigdy nie dowiemy)
    To ,ze japanfoto wycielo wielu ludzia wala na swieta to nie znaczy ,ze w momecie skladania tej calej skargi cos bylo nie tak...to tak na prosta logike.
    Bo wiesz sa firmy co po 20 latach dzialanosci trzaskaja wala a wlasciciele zapadaja sie pod ziemie.
    Daltego mocno z przymrozeniem oka patrze na ta cala skarge

p.s czesto przy zakupie kieruje sie wlasnie opinia o sklepie i jestem gotowy zaplacic wiecej tylko dlatego ,zeby nie miec np pozniej problemow z serwisem.
    Ostatnio edytowane przez fotobronx ; 26-01-2009 o 13:06

Uprawnienia umieszczania postów