Strona 38 z 43 PierwszyPierwszy ... 283637383940 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BaGRoS Zobacz posta
    Nawiązując do tego co napisałeś, tak wiele osób rejestruje się po to aby zaszkodzić sklepom, tak samo dużo (albo więcej) tworzonych jest kont zachwalających czy też broniących sklep. Bo gdyby nie osoby, broniące lewe sklepy po kilku postach oskarżających ludziska przestali by kupować lewy towar. Naganiacze są po to aby za małą działkę tworzyli konta i pisali parę postów na każdym forum z czego wiele w jednym temacie broniącym danego sklepu.
    Dlatego osobiście z dużym dystansem podchodzę do wszystkich tego typu opinii i uważam je za mało wiarygodne.

A co twojego zarzutu o broniących lewe sklepy to jeżeli uważasz że broniłem sklepu i byłem z nimi w zmowie to chyba nie muszę ci podawać numeru na policję lub do prokuratury.

Piszesz: "Bo gdyby nie osoby, broniące lewe sklepy po kilku postach oskarżających ludziska przestali by kupować lewy towar." ale ja uważam inaczej - mimo iż szkoda mi tych oszukanych, to moje zdanie jest takie: "gdyby ludzie mieli odrobinę oleju w głowie to takie sklepy nawet by nie powstawały bo nie miałyby kupców".
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Nie powinni podnosić, a podnoszą. Gdybyśmy mieli zarobki europejskie to ok, niech ceny równają do reszty Europy. Ale nie wtedy gdy zarabiamy mniej niż 1/3 średniej europejskiej.

I oczywiście wejście do strefy Euro zmieni na szczęście problem wahań walut.
    Zasdniczo nie mają wyjścia, USD poszedł w górę o 1 zł to na 1000USD jest 1000 zł więcej. Żadnej firmy na to nie stać. Ale zobaczymy... gdybyśmy mieli euro ceny by się nie zmieniły.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta
    zobaczymy... gdybyśmy mieli euro ceny by się nie zmieniły.
    to ile to bedzie średnia krajowa? 500 euro. Trochę wstyd będzie jak sie w europie dowiedzą

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A wracając do tematu JAPANFOTO , to okazali się oszustami. Wczoraj było o nich w telewizji, chyba w Uwadze.
    Pozdro.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anzelm-74 Zobacz posta
    A wracając do tematu JAPANFOTO , to okazali się oszustami. Wczoraj było o nich w telewizji, chyba w Uwadze.
    Pozdro.
    uff dobrze ze nie w fakcie i superexpressie nie ma jak uwiarygodnic wiedze telewizyjnym przekazem najwyzszych lotow, po co nam sady niech tvn uwaga przejmie ster

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Ludzie, cały weekend wszystkie serwisy informacyjne w tym kraju o tym pisały, ale Wy potrzebujecie dowodów...
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaj Zobacz posta
    uff dobrze ze nie w fakcie i superexpressie nie ma jak uwiarygodnic wiedze telewizyjnym przekazem najwyzszych lotow, po co nam sady niech tvn uwaga przejmie ster
    Jeśli miałbym wybierać między polskimi sądami a tvnowską "Uwagą", to wybrałbym to drugie...

Początki nałogu

Domyślnie

szkoda ze nikt nic nie mowi o syriusie czy jak im tam
    sklep komuterowy
    tak samo upadl
    a byl dluzej na rynku
    wiec czy tez sa oszustami ze nie wywiaali sie z ostatnich zobowiazan
    a moze jednak warto poczekac na wyroki ?

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Według wiktymologi najłatwiej oszukać osobę uczciwą ufną i zakładającą że wszyscy są do niej podobni. A najtrudniej kogoś kto już raz został oszukany, sam jest oszustem bądź zakłada że wszyscy mają podobne doświadczenia.
    Dlatego ja bym raczej się nie zaklinał że mnie to by nikt nie oszukał, że ja to od razu wiedziałem, itd.
    Kierowanie się opiniami, czy tym jak długo jakaś firma istnieje nie wiele daje gdyż oszuści mogą kupić jakąś firmę która działa już 10 lat i pod jej szyldem dokonać oszustw.
    Ceny też właściwie nie muszą na nie wskazywać.
    Wielu pisało że jak coś kosztuje o połowę mniej niż normalnie to to już wiadomo że ,,wałek,, Pytanie ,co w gospodarce wolnorynkowej znaczy normalnie ?
    proszę bardzo:
    http://www.ceneo.pl/4823
    Stronę wybrałem losowo. Rozbieżność cen prawie 400% i co, czy to oznacza że połowa tej listy to oszuści ? No chyba nie.
    Oszuści tego typu to zawodowcy a ich ofiary to amatorzy , i dlatego ofiar przestępczości internetowej będzie coraz więcej.

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Według wiktymologi najłatwiej oszukać osobę uczciwą ufną i zakładającą że wszyscy są do niej podobni. A najtrudniej kogoś kto już raz został oszukany, sam jest oszustem bądź zakłada że wszyscy mają podobne doświadczenia.
    no to wychodzi na to że jestem oszustem
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Strona 38 z 43 PierwszyPierwszy ... 283637383940 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów