powyższe zmienia postać rzeczy, o dystrybucji sigmy nie mam bladego pojęcia
fakt faktem na stronie mają napisane:
"INFORMACJA:
OD 4 MAJA INFOLINIA CZYNNA
OD 14.00 DO 17.00"
może dlatego nikt nie odbierał ?
wygląda mi ten sklep cokolwiek dziwnie
powyższe zmienia postać rzeczy, o dystrybucji sigmy nie mam bladego pojęcia
fakt faktem na stronie mają napisane:
"INFORMACJA:
OD 4 MAJA INFOLINIA CZYNNA
OD 14.00 DO 17.00"
może dlatego nikt nie odbierał ?
wygląda mi ten sklep cokolwiek dziwnie
Ostatnio edytowane przez Allensteiner ; 09-05-2008 o 13:57
lepsze jutro było wczoraj
Mi też wygląda na firmę krzak. Szczególnie takie coś wzbudza moją ostrożność:
I jeszcze to:Zamieszczone przez JapanFoto
Jakim ruchu, w jakim sklepie, skoro odbiór osobisty jest niemożliwyZamieszczone przez JapanFoto
Ale i tak serwis nie ma prawa zatrzymać obiektywu.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 09-05-2008 o 14:04
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
eehh, wiesz dzwoniłem zaraz po zrobieniu zamówienia a to było bodaj 21 kwietnia, w różnych godzinach i cisza...
teraz jedno wiem na pewno, że nawet jeśli ta paczka przyjdzie (w co szczerze wątpię) to jej nie odbiorę bo nie chce mieć żadnych problemów z jakimkolwiek serwisem. IMHO nie warto bezgranicznie szukać najtańszej oferty...
Andrzej
"Serwis zatrzymał obiektyw" czy "Obiektyw mają mi oddać".
"ale sprawę zgłosili do US" i to urząd skarbowy jest od tego żeby sprawdzał takie rzeczy nie serwis. Dalej wątpię by serwis mógł sprawdzić kto płaci podatki a kto nie.
Co do magazynu - są firmy które w innym miejscu mają siedzibę a w innym magazyny. Czy masz pewność że tych magazynów tam nie ma??
Wiem że lepiej brzmi tak jak napisałeś w pierwszym poście - SENSACJA, ale moim zdaniem lepiej trzymać się faktów i nie rzucać oskarżeń nie mając dowodów. Ostrzeż innych ale staraj się nie ubarwiać.
"Zresztą jak chcecie, ja jestem wściekły, że ktoś mnie tak potraktował." sam się tak potraktowałeś bo: "Chciałem kupić tanio." należało pomyśleć przed zakupem.
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Ale nie każdy tak robi. W necie 40D można trafić za 3100, ja wolałem kupić za 3390 ale na miejscu w Szczecinie. W działającym od lat sklepie. Rozważyłem kwestię awarii sprzętu, problemów związanych z wysyłką, reklamacjami itp. i uznałem, że zakup na miejscu mimo przepłacenia jest lepszy. Tym bardziej, że mogę go w domu sprawdzić, a dopiero później podbić gwarancję.
WITAM SERDECZNIE
Jestem Prezesem firmy JapanFoto mam na imie Ela Tarasewicz
odnoszac sie do powyzszych tekstow jest to jedna wielka bzdura i przykro mi ze ktos wypisuje takie glupoty. Prowadzimy legalna firme wystawiamy faktury vat. Obiektywy Sigma sprowadzane sa od dystrybutora niemieckiego. Wszystkie operacje sa legalne. Zaden Klient nie dzwonil do nas ani nie mailowal w tej sprawie. Zachecam do zakupow w naszym LEGALNYM SKLEPIE