Strona 42 z 43 PierwszyPierwszy ... 3240414243 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregohr Zobacz posta
    nie czujesz się ani trochę zażenowany tym co napisałeś?

nie. a to z tego powodu ze nie widze zadnego uzasadnienia w watku o Japan Foto który to w konsekwencji okazał się oszustem pisania o tym iż sklep hoopla.pl został zamknięty ?

i co z tego ? dlaczego w tym watku ? czy ma to spowodaować domysły że tez oszukiwali ?

nie rozumie absolutnie sensu tej wypowiedzi i smiem twierdzić że została napisana z satysfakcją.

Zablokowany

Domyślnie

Sklep hoopla nie został zamknięty tylko upadł, co przekłada się na jego zobowiązania wobec klientów. Jeżeli nie widzisz sensu tej wypowiedzi masz problem z logicznym myśleniem i rozumieniem tego co piszemy. Inny kolega pisał o upadku siriusa - on tez jest złośliwy? W tym wątku apelujemy o ostrożność przy zakupach w sieci, kupowanie wyłącznie za pobraniem, podajemy też przykłady sklepów które padły. Robimy to w celach informacyjnych aby nikt sie nie dał nabrać na super oferty i przedpłaty oraz nie wpłacał pieniędzy do sklepów które nie istnieją, lub do kogoś kto się może pod nich podszywać. Poza tym ten wątek stanowi dokumentację tego co się obecnie dzieje na rynku i sądzę, że przez kilka lat będzie doskonałym odniesieniem dla osób kupujących w sieci. On ewoluuje. Dlatego bardzo proszę Cię abyś zostawił osobistą niechęć do mnie na boku, ponieważ mylisz się co do mojej osoby i intencji. Jeżeli masz problem z nadmiarem frustracji i nienawiści idź zagrać w kręgle, to świetnie rozładowuje.

Zablokowany

Domyślnie

nie widze. bo to watek nie o upadających sklaepach tylko o JP i jego oszustwie

za to takie informacje fantastycznie zwiększaja ( lub mają ) wiarygodnosć F N

dla mnie zagrywka ponizej pasa

z mojej strony koniec dyskusji

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta
    W tym wątku apelujemy o ostrożność przy zakupach w sieci, kupowanie wyłącznie za pobraniem, podajemy też przykłady sklepów które padły. Robimy to w celach informacyjnych aby nikt sie nie dał nabrać na super oferty i przedpłaty oraz nie wpłacał pieniędzy do sklepów które nie istnieją, lub do kogoś kto się może pod nich podszywać. Poza tym ten wątek stanowi dokumentację tego co się obecnie dzieje na rynku i sądzę, że przez kilka lat będzie doskonałym odniesieniem dla osób kupujących w sieci.
    To tak nie działa - osoby zainteresowane zacznąposzukiwanie od ionnych wątków, uznając, e ten jest o JapanFoto. Wselkie offtopiki nie będą brane przez prawie nikogo za ważne informacje.
    Fotograf platoniczny

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

Osobiście to ja uważam, że dokładnie tak to działa. Ktoś wchodzi czyta i jest ostrożny, przynajmniej ja. Wątek przykuwa uwagę, jak ktoś mądry to wyczyta. Przecież autorzy podają linki, można się zorientować, że trzeba być ostrożnym. Że coś się na rynku dzieje niedobrego. Nawet ci co szukają taniej sensacji moga poczytać w jednym miejscu wszystko.
    Kicha - wiesz dlaczego polacy mają takie dziadostwo u siebie w kraju? Bo sa pełni nienawiści, zazdrości i zawiści. Nie potrafią się zorganizować i człowiek człowiekowi wilkiem, jak żaden naród. Jak ktoś ma lepiej to trzeba go skopać i ściągnąc na ziemię. Ktoś ma dobre intencje a ty doszukujesz się tam spisku i interesu. Zbrzydziłeś mnie swoją osobą. Równie dobrze mogę napisać, że to ty działasz na szkode konkurencji, nic nie piszesz mądrego ale do opluwania jesteś pierwszy. To prymitywne co robisz i wynika tylko z zawiści. Żal mi cię. Jeżeli nie widzisz w wypowiedziach Pana foto-net tylko przemyślany spisek i autopromocję powinieneś się wogóle nie odzywać bo piszesz nie na temat. Osobiscie nie uwazam by w jakikolwiek sposob podnoscil swoja wiarygodnosc, sa na to lepsze sposoby. Ale to chyba normalne, że w tym kraju oszuści są ok, a ajk ktoś ma coś mądrego do powiedzenia to trzeba go opluc.

Tomekk_z_...
    Guest

Domyślnie

" Kiedy zobaczyłem ten sklep w sieci, na podstawie dostępnej mi wiedzy również o właścicielu zdecydowałem się na założenie takiego wątku. Oczywiście liczyłem się w 100% z tym, jak zostanę potraktowany. "

Andrzej z
    Wielkie dzięki za to co robisz
    W moim mieście i choć w innej branży ale jest tak, że jeśli pojawia się firma która ma upaść lub oszukać nawet za kilka miesięcy są tacy co wiedzą już na początku czym to się skończy. Wystraczy słuchać i myśleć.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaj Zobacz posta
    uff dobrze ze nie w fakcie i superexpressie nie ma jak uwiarygodnic wiedze telewizyjnym przekazem najwyzszych lotow, po co nam sady niech tvn uwaga przejmie ster
    Kubaj nie czuje zażenowania

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Uzależniony

Domyślnie

Toś zabłysnął spostrzegawczością kolego ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotocoto Zobacz posta
    Osobiście to ja uważam, że dokładnie tak to działa. Ktoś wchodzi czyta i jest ostrożny, przynajmniej ja. Wątek przykuwa uwagę, jak ktoś mądry to wyczyta. Przecież autorzy podają linki, można się zorientować, że trzeba być ostrożnym. Że coś się na rynku dzieje niedobrego. Nawet ci co szukają taniej sensacji moga poczytać w jednym miejscu wszystko.
    Czyli przebijasz się przez 400 postów głównie o JapanFoto, żeby dowiedzieć się czegoś o innych sprzedawcach? Gratuluję cierpliwości
    Fotograf platoniczny

Strona 42 z 43 PierwszyPierwszy ... 3240414243 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów