Pokaż wyniki od 1 do 10 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Nasuwa mi się pewne pytanie. Czy jeśli ja kupię sobie osobiście, prywatnie, obiektyw Sigmy w Berlinie, to już go nie bedę mógł naprawić w ramach gwarancji w PL mimo, że tak mam napisane w karcie kwarancyjnej?
    A kto Ci broni? Jeśli kupisz legalnie i masz paragon to jaki problem?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Widzisz ty o jednym my o drugim. Firma K-Consult nie wie że Polska jest w Unii. Jedyną kartą gwarancyjną z polskim pragonem może być karta gwarancyjna K-Consult

256 * 3,5 = 896 NETTO + 22% VAT czyli 1093 cena zakupu dla sklepu.
    czyli pierwsze oferty ze skąpca (pomijając FotoJapan) są całkiem normalnymi ofertami (ale mam polski paragon a gwarancję UE) ale:
    Do każdego sprzętu Polski dystrybutor dodaje polska kartę gwarancyjną (załącznik), która jest ważna wraz z dowodem zakupu.
    i znowu koło się zamknęło

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Zapraszam na priv. Zrobię cenę z której będzie Pan zadowolony.
    Ale jak skoro ma Pan marże aż 5 %? i czemu na Priv? hehe

Gwarancje i wymagane z nią dokumenty.
    I znowu ale wymagane dokumenty to gwarancja i dowód zakupu - tak mi się wydaje?

Populistyczna bzdura, to zdanie nic nie znaczy. Daleko istotnie jesteśmy bo nie potrafimy analizować logicznych argumentów i faktów a widzimy tylko ceny i to te najniższe.
    Coż chyba każdy chce kupić tanio i dobrze a nie wesprzeć np właśnie firmę K-Consult. No hm jak się znajomi będą pytać to mogę się chwalić - fakt tego nie wziałem pod uwagę - że mam od dystrybutora

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Populistyczna bzdura, to zdanie nic nie znaczy. Daleko istotnie jesteśmy bo nie potrafimy analizować logicznych argumentów i faktów a widzimy tylko ceny i to te najniższe.
    Do każdego sprzętu Polski dystrybutor dodaje polska kartę gwarancyjną (załącznik), która jest ważna wraz z dowodem zakupu.
    Czy Pan nie może tego zdania zrozumieć? Po co ją dodaje skoro jest tam gwarancja światowa? Może właśnie po to o czym tu piszemy?

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta
    Z tego co zrozumiałem założyciel wątku miał paragon i gwarancję i serwis odmówił naprawy.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uprawnienia umieszczania postów