Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 128

Wątek: [Warszawa] ZOO - plenerek - ktos chetny?

Mieszany widok

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie [Warszawa] ZOO - plenerek - ktos chetny?

W czwartek jest Boze Cialo, wiec dzien wolny od pracy. Wiele osob pewnie bedzie bralo urlop na piatek, zeby juz pociagnac dlugi weekend.

Moze ktos z Wawy nie urywa sie poza miasto i bedzie mial ochote "postrzelac" do zwierzatek? Najlepiej z samego rana (ZOO otwiera swoje podwoje o 9.00), bo slonce wtedy jeszcze nie wali tak z gory... no i jest chlodniej, wiec wiele zwierzatek nie kryje sie w cieniu.

A tak na marginesie - nie wie ktos przypadkiem, czy ciec na bramie wpusci mnie do ZOO z rowerem? Nie chodzi mi oczywiscie o to zeby jezdzic po ZOO ;-)

------------------------
    EDIT:

A tak BTW to byl ktos z forumowiczow w niedziele (wczesne popoludnie, tak ok. 13.00) w ZOO? Widzialem pare przy wybiegu zurawi koroniastych - koles z duzym analogiem i jakims dluzszym nie-Canonowskim szklem (wszystko na statywie) i dziewczyna z czyms bardziej lightowym (srebrne body, ale nie wiem czy cyfra, czy analog) i krotkim zoomem z czerwonym paskiem (na pierwszy rzut oka 17-40).
    Sprzetowi sie nie przygladalem bo nie wypadalo , wiec mowie tylko to, co widzialem katem oka... to ktos od nas? :-)
    Ostatnio edytowane przez kavoo ; 23-05-2005 o 12:15

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Kiedys w zoo byly takie rowery tandemy (side-by-side) do wypozyczenia dla 2doroslych i dwojki malych dzieci... s kumplem kiedys sobie na nich niezle pojezdzilismy... wlasciwie co tu duzo gadac bylismy potestowac te sprzety .... wiec raczej powinni wpuszczac z rowerami... ale glowy nie dam ... mozna zadzwonic albo www.zoowarszawa.pl.... ja jeszce nie wiem co bede robil zalezy od pogody moze bym sie na 2-3h wyrwal bo musze taras sobie wystrugac :-) w ten dluzszy 'wikend'

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja wstępnie się piszę na wypad, tymbardziej ze pare minut piechotą od zoo mieszkam i jeszcze na miesiac mi biletu rocznego zostało za free
    Pozatym przybycie do zoo o 9 ma jeszcze inne plusy, mianowicie wiele zwierzat jest o tej porze nie nakarmionych, więc podbiegają do siatki jak głupie z myślą, że im sie coś do żarła da (można wtedy ściagać mniejszym zoomem)

no i obmacałbym tego 100-400

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Siedzę w w domu przez długi weekend, to z chęcią sie wybiorę. Jak będzie pogoda to do zoo, a jak nie, to idę streetfocić na Stare Miasto. Byłem wczoraj i było super. Umówimy się dokładniej we środę, jak bedzie wiadomo jaka pogoda na czwartek.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Siedzę w w domu przez długi weekend, to z chęcią sie wybiorę. Jak będzie pogoda to do zoo, a jak nie, to idę streetfocić na Stare Miasto. Byłem wczoraj i było super. Umówimy się dokładniej we środę, jak bedzie wiadomo jaka pogoda na czwartek.
    Tradycja juz sie stalo (choc ostatnie lata zadaja temu klam), ze regularnie procesjom towarzyszy burza , stad - jesli juz w BC sie wybierac - to zdecydowanie z samego rana, zanim sie te "demonstracje" ;-) zaczna.

Skrobne zaraz slowko do setiego, moze tez by wpadl... chetnie bym podpatrzyl mistrza w akcji ;-)

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Skrobne zaraz slowko do setiego, moze tez by wpadl... chetnie bym podpatrzyl mistrza w akcji ;-)
    Seti mi odpisal ze chetnie wpadnie jak bedzie pogoda. A zapowiada sie tak:
    http://pogoda.onet.pl/0,196,38,0,0,10,0,pogoda.html

Oby ;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

kavoo - co Ty tu za propagande urzadzasz? odciagasz uzyszkodnikow forum od robienia jedynych slusznych zdjec kart testowych, w zamian proponujac wyjscie na slonce...

no wiesz <zgorszony> :-)
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

no to bedzie niezla zadyma jak kilku canonierow wpadnie ze swoimi dlugimi lufami do ZOO

Bywalec Awatar mganko
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie

hmmmm szkoda że ja nie mam jakiegoś rozsądnego obiektyu tylko ten kitowy też bym wpadł

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mganko
    hmmmm szkoda że ja nie mam jakiegoś rozsądnego obiektyu tylko ten kitowy też bym wpadł
    zawsze mozesz focic uczestnikow spotkania plenerowego ...a to moze byc nie raz bardzo ciekawe

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów