Można, tylko wtedy kraty będą wspaniale jaśnieć na pierwszym planie.Zamieszczone przez Vitez
Można, tylko wtedy kraty będą wspaniale jaśnieć na pierwszym planie.Zamieszczone przez Vitez
Dobrze, że nie wzięliście sprzętu, jak ten: http://allegro.pl/show_item.php?item=52561675 do ZOO, bo wtedy na pewno by Was nie wpuścili, a nawet jeśli tak, to podczas "akcji" ktoś na pewno wezwałby antyterrorystów![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
O ja cie...
Wygląda jak RAK z wielgachnym celownikiem optycznym![]()
LOL widzialem juz go kiedys na Allegro, nie powiem - niezle sie ubawilem![]()
Chyba sobie kupie jakiegos starego kalasza i zaloze na niego L'kę 1200To będzie dopiero coś
![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
to lepiej od razu sobie zakup bazooke to będzie dopiero coś1200 się chowa albo z lufy od armaty zrób
.
Coś tam jest do pstrykania
tutaj nie ma co patrzeć jak wyszło, bo wszystkie foty są perfekcyjne![]()
Coś tam jest do pstrykania
cześć Chłopaki,
sorry za poślizg, postaram się dzisiaj przysiąść fałdów - tą zbiorówkę mam u siebie. niestety w robocie nie mam ftp-a i wszystko muszę robić po nocach. Pozdrawiam.
Dzisiaj w warszawskim ZOO przyszedl na swiat bizonek ;-) Niestety spoznilem sie na narodziny (nawet nie mialem pojecia ze maja miec miejsce), jak doszedlem do wybiegu bizonow to gowniarz juz mocno stal na nogach i domagal sie zarcia, a matka "pozbywala" sie lozyska![]()
to ta co Jackowi tak dobrze wyszła [z kadru] Jacek - Pozdroofka :P
Ostatnio edytowane przez seti ; 30-05-2005 o 19:57