Jak 20x30 to najtaniej jest chyba w fotojokerze 2.99, ale większych niestey chyba nie robią.
Możesz jedank się na jakości trochę przejechać, zależy jak trafisz. Zawsze możesz zreklamować, ale to znowu problem.
Jak 20x30 to najtaniej jest chyba w fotojokerze 2.99, ale większych niestey chyba nie robią.
Możesz jedank się na jakości trochę przejechać, zależy jak trafisz. Zawsze możesz zreklamować, ale to znowu problem.
Ostatnio edytowane przez AdamAGP ; 25-01-2007 o 00:47
Podstawy Fotografii m.in: Ekspozycja w fotografii, także obróbka i Retusz zdjęć, Wyostrzanie dwupoziomowe, Kadrowanie - zdjęć. Porady jak: Wybór aparatu oraz Obiektywy fotogrficzne. Techniki: Fotografia makro i Fotografia portret
Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji w Tarnowskich Górach
Jak duże zdjęcie w Łodzi to tylko Fotokonsorcjum w Galerii Łódzkiej. Na miejscu można "dostać" profil maszyny, jakość zdjęć jest bardzo dobra, miła i fachowa obsługa, wybór rodzajów papierów, wiele dostępnych formatów zdjęć. Jeżeli ktoś robi kliszą to chłopaki pięknie wywołują i skanują zdjęcia. Jednym słowem full wypas. Polecam.
FOTOINKWIZYTOR
Już Ci powiedzieli, uściślę nieco.
Jak z cyfry - to ,,fotokonsorcjum'' w galerii. Potwierdzam.
Jak z negatywu - to ,,powiększenie''.
Jak zaniesiesz do ,,powiększenia'' plik cyfrowy i zechcesz 30x40, to oni to zanoszą do fotokonsorcjuma właśnie - trwa to dłużej i jest nieco drożej.
Sprawdziłem kiedyś przypadkiem - zanim odkryłem że w galerii jest szybciej i taniej, to zrobiłem trochę w ,,powiększeniu''. A potem popatrzylem, że z tyłu odbitek są te same napisy - noritsu, fotokonsorcjum, czy jakoś tak (-:
W Fotokonsorcjum mają właśnie wypasione maszyny Noritsu![]()
FOTOINKWIZYTOR
A w Warszawie co polecacie ?
To moze ja zapytam o lublin, gdzie polecacie wykonywac odbitki? mam jedno miejsce ale jestem ciekaw waszych typow