Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: odbitki 30x40 cm

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie odbitki 30x40 cm

Jak w tytule. chodzi mi o zrobienie odbitek formatu mniej więcej 20x30 czy 30x40 cm, ile wychodzi cenowo taka odbitka i czy ktoś wie czy takie odbitki mozna zrobić w każdym labie czy trzeba szukać jakiś specjalnych labów? a moze ktoś podałby namiary na taki sprawdzony lab w Łodzi?
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Domyślnie

www.labfoto.pl - 9,9 za odbitkę 30x40 - własnie wysłałem, zobaczymy co przyślą.
    Pozdrawiam

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

W każdym niestety nie bo maksymalny rozmiar z dość popularnego Frontiera to 25x38 AFAIR (na pewno mniej niż 30x40)
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Witam!
    Mogę opisać, jak ja sobie radzę. Korzystam z zakładu fotograficznego Agfa Image Center we Wrocławiu, max. format to 30x45cm. Jak na razie to jedyna firma ( na inną nie trafiłem mimo prób), która dysponuje własnym profilem papieru do Photoshopa i udostępnia go klientom. Dzięki temu w trakcie przygotowania pliku cyfrowego widzimy na monitorze, jakie będą zmiany w kolorystyce obrazu. Co do kosztów - do niedawna była promocja na ten format, jeśli przesyłamy pliki Internetem - 6 PLN. Teraz cena wynosi 12 PLN.
    Podstawowa rozdzielczość plików 400 dpi. Jeżeli ktoś z was zna inne firmy udostępniające profil do Photoshopa, proszę o informacje. Przesyłam pozdrowienia.
    Canon EOS 30D, Canon EOS 400D, EOS 5D; EOS T1i, EOS T2i; EF 17-40/4L, EF 100-300/5.6L, EFS 60/2.8 macro, EF 200/2.8 L II, EF 100-400/4.5-5.6L IS USM, EF 70-200/4 IS L, EF 70-300/4-5.6 IS USM, EF 300/4 L; EF 1.4 Extender, EF 2x Extender, Speedlite 420EX, Speedlite 580EX; "IS is for us old farts with too much shake"(NINAS)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ProfiLab w Warszawie (ul. Dzika i pl.Mirowski) udostępniają profile dla różnych urządzeń (np. Frontier) i różnych papierów Kodaka

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Saturn w Galerii Krakowskiej w Krakowie - 30x45 = 4.99 robia z krotkim czasie na dobrym sprzecie. U nich nie ma promocji. Od poczatku otwarcia taka jest.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa
    Wini

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Poszukaj na allegro użytkownika o nicku "limelight". Nie wiem czy robią takie odbitki (warto spytać), ale mogę Ci ich polecić ze względu na wzorcową jakość. Przy okazji pozdrawiam OLĘ z limelight. Fachura jakich mało.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

www.powiekszenie.pl jeżeli w łodzi, nie są najtańsi, ale jeżeli wiesz czego chcesz to na bank zrobią dobrze.

ironman
    Guest

Domyślnie

Polecam Fotokonsorcjum w łódzkiej galeri, sprawdzeni i godni polecenia. Zlecam u nich od dwóch lat duże powiększenia i zawsze jest ok

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów